Facebook Pixel Λέκο: “Η χειρότερη κλήρωση με Ολυμπιακό”
| 2016-02-19 18:29:00

Λέκο: “Η χειρότερη κλήρωση με Ολυμπιακό”

Λέκο: “Η χειρότερη κλήρωση με Ολυμπιακό”

Ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Ιβάν Λέκο, μίλησε στο PAOK TV για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Λέκο παραδέχτηκε ότι στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν τον Ολυμπιακό για αντίπαλο στα ημιτελικά χαρακτηρίζοντας την κλήρωση ως “τη χειρότερη δυνατή”. Παρ'όλα αυτά, θεωρεί πως η ομάδα του δεν είναι αουτσάιντερ και πως θα γίνουν δυο μεγάλα παιχνίδια, για τα οποία οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ανυπομονούν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ιβάν Λέκο στο PAOK TV:

"Η πρώτη αντίδραση είναι ότι είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε, κόντρα στον Ολυμπιακό και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αντίπαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μου αρέσει όμως".

"Μου αρέσει η πρόκληση και άλλωστε έχουμε δείξει ότι κόντρα σε μεγάλες ομάδες παίζουμε καλύτερα φέτος. Λόγω του ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν προβάδισμα. Αλλά στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια, τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο".

"Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί, κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα. Θα είναι δύο μεγάλα παιχνίδια για τους φιλάθλους και όλη την ομάδα και ανυπομονούμε για αυτά. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να πάρουμε την πρόκριση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags