Facebook Pixel Σκάει «βόμβα» με πώληση Έλληνα επιθετικού!
| 2016-02-20 22:30:00

Σκάει «βόμβα» με πώληση Έλληνα επιθετικού!

Σκάει «βόμβα» με πώληση Έλληνα επιθετικού!

Tρελή πρόταση από το εξωτερικό, μετά τις φοβερές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα γκολ στην φετινή σεζόν. Πού πάει, ο γνωστος συμπαίκτης και η... καραμπόλα με άλλον διεθνή.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο για μεταγραφικούς λόγους. Αυτή τη φορά όχι γιατί φέρνει κάποιο...λαβράκι από την Λατινική Αμερική αλλά γιατί πουλάει έναν παίκτη της και μάλιστα ενδεκαδάτο, με πολύ καλά χρήματα. Ο Αστέρας βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Σανγκάη Σενχούα από την Παρασκευή, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα επιθετικού.

Οι δυο τελευταίες χρονιές του Γιάννου είναι εξαιρετικές. Πέρσι με Πανιώνιο έκανε το “μπαμ” σημειώνοντας 10 γκολ (πολλά από τα οποία εντυπωσιακά) σε 32 εμφανίσεις. Η αγωνιστική του άνοδος πιστοποιήθηκε και φέτος με την ομάδα του Αστέρα. Σε 20 εμφανίσεις φέτος έχει σκοράρει ήδη 13 γκολ και έχει το... φονικό στατιστικό του ενός γκολ/2,8 προσπάθειες. Με τέτοια νούμερα πως να μην τραβήξει το βλέμμα ομάδων του εξωτερικού και δει των Κινέζων που αγοράζουν ό,τι κινείται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στη Σανγκάη φαίνεται πως δεν μπορούν χωρίς Έλληνα στο ρόστερ, αφού λίγο μετά την αποδέσμευση του Αβραάμ Παπαδόπουλου φαίνεται να φέρνουν του Γιάννου. Βρισκόμαστε λοιπόν μέρες -αν όχι ώρες- μακρυά από την επισημοποίηση της εν λόγω μετακίνησης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Απόστολος Γιάννου θα γίνει συμπαίκτης του Φρεντι Γκουαρίν και θα βρεθεί στα ίδια γήπεδα με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως Λαβέτσι, Ραμίρες, Τεξέιρα και πολλοί άλλοι που έγιναν ή αναμένεται να γίνουν... Κινέζοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Σφαγή" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για τον Έλληνα παικταρά!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags