Facebook Pixel Πάει καλά; Κράζει δημόσια τον σταρ της ομάδας!
| 2016-02-21 15:58:00

Πάει καλά; Κράζει δημόσια τον σταρ της ομάδας!

Πάει καλά; Κράζει δημόσια τον σταρ της ομάδας!

Ποιός προπονητής “έβγαλε στη σέντρα” το μεγάλο αστέρι της ομάδας του;
 

Η σχέση του Βίτορ Περέιρα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν και παραμένει προβληματική. Ουκ ολίγες φορές ο Ολλανδός σούπερ σταρ έχει εκφράσει παράπονα για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται όσο θα ήθελε από τον προπονητή του. Αυτό ακριβώς είπε και μεσοβδόμαδα, όταν δεν έβγαλε όλο το 90λεπτο στον αγώνα της Φενερμπαχτσέ με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αυτή τη φορά, εντούτοις, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Περέιρα αποφάσισε να μην ξεκινήσει τον Φαν Πέρσι στη λευκή ισοπαλία εναντίον της Μπούρσασπορ (μπήκε αλλαγή στο 66') και μετά το τέλος του αγώνα κάρφωσε τον Ολλανδό σούπερ σταρ, υποστηρίζοντας πως αν θέλει να παίζει θα πρέπει να έχει καλύτερη απόδοση και να δουλεύει πιο σκληρά στις προπονήσεις!

Μάλιστα, στη συνέχεια ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως ναι μεν σέβεται τον Φαν Πέρσι, αλλά μόνο εκείνος αποφασίζει ποιος θα παίξει και ποιος όχι.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Βίτορ Περέιρα:

“Ο Φαν Πέρσι δεν ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης σε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν, παρόλο που τα πάει αρκετά καλά τελευταία. Το σημαντικότερο πάντως είναι πως όταν ένας παίκτης θέλει να παίζει, οφείλει να παίζει καλύτερα και να προπονείται καλύτερα. Εάν κάποιος δεν παίζει τακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθώ να διαχειριστώ μία ομάδα που αποτελείται από 20+ παίκτες.”

“Δεν μπορώ να στρέψω το δάχτυλό μου προς κάποιον παίκτη για το αποψινό (20/2) αποτέλεσμα κόντρα στη Μπούρσασπορ. Ο Φερναντάο και ο Φαν Πέρσι έπαιξαν μαζί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε”.

“Θα πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Εγώ αποφασίζω ποιοι παίκτες θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς. Εάν κάποιος αξίζει να παιζει θα παιζει, αλλά αν δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος να παίξει δεν με νοιάζει αν ο παίκτης λέγεται Φαν Πέρσι ή όχι”.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags