Facebook Pixel "Το ματς θα πάει στη δύναμη"
| 2016-02-27 21:55:00

"Το ματς θα πάει στη δύναμη"

"Το ματς θα πάει στη δύναμη"

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με τον στόπερ της Ένωσης να τονίζει μεταξύ άλλων πως "το ματς θα πάει στη δύναμη, γιατί και οι δύο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το τρίτο ντέρμπι για μας στον β” γύρο σε διάστημα ενός μήνα και μάλιστα στην έδρα μας. Στα δύο προηγούμενα νικήσαμε με το ίδιο σκορ. Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Έχουμε πει ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα πλέι οφ και πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα πάμε καλά».

Ενόψει των πλέι οφ και του πόσο σημαντικό είναι να κερδίσει η ΑΕΚ τόνισε ο Λαμπρόπουλος «Μέσα από τα ματς αυτά μαθαίνεις και τον αντίπαλό σου ενόψει πλέι οφ. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί, αν τους κατακτήσουμε, θα μας δώσουν μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία, κάτι που χρειαζόμαστε ενόψει των πλέι οφ. Είναι όμως ένα ντέρμπι, στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε και να έχουμε ανάλογη εικόνα με τα προηγούμενα».

Για τα ντέρμπι φέτος που η ΑΕΚ δείχνει ότι μπορεί να τα διαχειρίζεται εξαιρετικά και την παρουσία του κόσμου ο στόπερ της Ενωσης είπε «Το τελευταίο διάστημα έχουμε ικανοποιήσει πολύ τον κόσμο μας, αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε τη δεύτερη θέση μέσω των πλέι οφ και παίζουμε όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι ξανά δίπλα μας. Εμείς θα φέρουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους χαροποιήσουμε. Τόσο στο τέλος της χρονιάς, όσο και στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Στο σχόλιο του για τον ΠΑΟ υπογράμμισε ο Λαμπρόπουλος ότι ο αντίπαλος έρχεται στο ΟΑΚΑ μετά από σερί κακών αποτελεσμάτων τονίζοντας «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια «κοιλιά» τον τελευταίο καιρό, αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου του προπονητή, όπως συνέβη και με εμάς. Δεν θεωρώ ότι έχει συγκεκριμένες αδυναμίες ή πλεονεκτήματα. Σίγουρα το ματς θα πάει στη δύναμη, γιατί και οι δύο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και οι δύο θέλουμε να νικήσουμε στο ντέρμπι και να αποκτήσουμε ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στον θεσμό του Κυπέλλου».

Τέλος, για τα αντίπαλα σέντερ φορ που μαρκάρει στα ντέρμπι είπε «Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και το έδειξε τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Όσες φορές αγωνίστηκε έκανε τη διαφορά. Όπως συνέβη όμως με το μαρκάρισμα του Ιντέγε, αλλά και των υπολοίπων, προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς και δεν θα αλλάξουμε κάτι. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags