Facebook Pixel Στη Σίτι στα πέναλτι το Λιγκ Καπ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-28 22:40:00

Στη Σίτι στα πέναλτι το Λιγκ Καπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Σίτι στα πέναλτι το Λιγκ Καπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτi ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας της Λίβερπουλ!

To 4o Λιγκ Καπ της ιστορίας της κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Λίβερπουλ με 3-1 στα πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισοροππημένο. Η Σίτι είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Σέρχιο Αγκουέρο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά, οι “Πολίτες” προηγήθηκαν στο 49'. Ο Αγκουέρο τροφοδότησε τον Φερναντίνιο, ο οποίος έπιασε το σουτ από τα δεξιά. Ο Μινιολέ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα. Ο Βέλγος πορτιέρο σίγουρα φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ.

Αφού “κατασκήνωσε” στα καρέ του Καμπαγιέρο, η Λίβερπουλ λυτρώθηκε στο 83' πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Σέντρα του Οριγκί από τα δεξιά, ο Λαλάνα στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από τη μικρή περιοχή και ο Κουτίνιο παίρνει το ριμπάουντ και με δεξί πλασέ στέλνει τον τελικό στην παράταση!

Εκεί έγινε... χαμός καθώς οι τερματοφύλακες των ομάδων με μια μεγάλη επέμβαση έκαστος κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα για να οδηγηθούμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Ο Τσαν σκόραρε στο πρώτο πέναλτι για τη Λίβερπουλ και ο Φερναντίνιο δεν βρήκε στόχο σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους “κόκκινους” φιλάθλους. Ωστόσο, στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.Tρία σερί άστοχα χτυπήματα έριξαν την ομάδα του Κλοπ στο καναβάτσο. Ο Γιάγια Τουρέ ανέλαβε την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι και σκόραρε χαρίζοντας το τρόπαιο στη Μάντσεστερ Σίτι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags