Facebook Pixel Χαμός στο fb από Ολυμπιακούς - Έκραξαν Ιντέγιε!
| 2016-02-29 11:08:00

Χαμός στο fb από Ολυμπιακούς - Έκραξαν Ιντέγιε!

Χαμός στο fb από Ολυμπιακούς - Έκραξαν Ιντέγιε!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε χθες και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά κάποιοι φίλοι του δεν ξεχνούν...

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 της Βέροιας και πανηγύρισαν ακόμα ένα πρωτάθλημα, το 43ο, αλλά ορισμένοι φίλοι της ομάδας δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τα μεθεόρτια, παρά με έναν παίκτη που έφυγε από την ομάδα τον Γενάρη.

Ο λόγος για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Άουγκμπουργκ, καθώς στον Ολυμπιακό δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και ήθελε να είναι σε μια ομάδα που να παίζει.

Πάντως, πολλοί είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που υποστηρίζουν ότι ο Ισλανδός επιθετικός αδικήθηκε και θα μπορούσε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στο Λιμάνι.

Μάλιστα, με αφορμή το πρώτο γκολ του με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ εναντίον της Γκλάντμπαχ, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί πλημμύρισαν την προσωπική του σελίδα στο facebook με μηνύματα... λατρείας, ενώ κάποιοι άλλοι έκραξαν τον νυν επιθετικό των Πειραιωτών, Ιντέγιε.

"Άλφρεντ, άξιζες μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και ευχαριστούμε που σκόραρες με την Άρσεναλ. Η καλύτερη ανάμνηση", έγραψε ένας και ακολούθησε άλλο σχόλιο: "Μπράβο Άλφρεντ. Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού έχει να σκοράρει δυο μήνες. Μας λείπεις...".

"Συγχαρητήρια Φίνμπο. Καλή επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι σου. Σε θέλουμε πίσω στον Ολυμπιακό ΤΩΡΑ", ανέφερε άλλο σχόλιο κάτω από το ποστάρισμα και άλλος φίλαθλος έγραψε: "Σε διώξαμε για να παίζει το κριάρι ο Ιντέγιε που κάνει κοντρόλ με την τρίτη προσπάθεια..έλεος".

"Ορίστε, βάζει γκολ το παιδί και μας κράτησε τον Ιντέγιε να βαράει στα δοκάρια ή πάνω στον τερματοφύλακα", ήταν άλλο σχόλιο, ενώ ένας άλλος φίλαθλος του Ολυμπιακού έγραψε: "Μπραβο παιχταρα! Αδικήθηκες στον Ολυμπιακό!!Συνέχισε να σκοράρεις".

"Τρία παστέλια τα 'ριχνες στην Άντερλεχτ, αλλά είχες λυσσάξει να πας να παίζεις", ανέφερε άλλος προς τον Φινμπόγκασον και άλλος του έγραψε: "Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα Φίνμπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags