Facebook Pixel Μήνυμα Πογιέτ! «Τέλειωσε» μεγάλο άσο της ΑΕΚ…
| 2016-03-02 17:29:00

Μήνυμα Πογιέτ! «Τέλειωσε» μεγάλο άσο της ΑΕΚ…

Μήνυμα Πογιέτ! «Τέλειωσε» μεγάλο άσο της ΑΕΚ…

Ο κόουτς της Ένωσης έδειξε ξεκάθαρα πως δεν τον υπολογίζει πλέον και απλά μετράει τους μήνες για να έρθει το καλοκαίρι και να αποχωρήσει.
 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, μετά τα ντέρμπι, έδειξε ξανά σήμερα πως δεν υπολογίζει καθόλου στον Ντιέγκο Μπουονανότε, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής και για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, με βάση τους παίκτες που πήρε στην αποστολή, αποφάσισε να έχει ως εναλλακτική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή, έναν εκ των Γαλανόπουλο ή Βλαχομήτρο. Τους δυο πιτσιρικάδες δηλαδή από την Κ20 και γι' αυτό και άφησε εκτός αποστολής τον Αργεντινό άσο, ενώ εκτός έμειναν και οι Πλατέλλας – Τζενετόπουλος.

Κατά τα άλλα, ο Μιγκέλ Κορδέρο βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Πογέτ, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη ή τον Μπαρόχα. Γι αυτό και πήρε συνολικά τρεις τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ, Αραβίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags