Facebook Pixel Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Σουκουλίνι!
| 2016-03-04 20:23:00

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Σουκουλίνι!

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Σουκουλίνι!

Ο Αργεντινός άσος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αφοσίωσή του προς την ΑΕΚ!

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής με νάρθηκα στο πόδι λόγω του τραυματισμού του. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να ταξιδέψει στην Τρίπολη με την αποστολή της ομάδας για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του ενόψει του ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα.


Αυτή η αξιέπαινη ενέργεια του Αργεντινού τείνει να γίνει... συνήθεια αφού το ίδιο ακριβώς είχε πράξει και στην προπόνηση της Τετάρτης. Εντούτοις, η ματαίωση των αγώνων Κυπέλλου δεν του έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο.


Φαίνεται πως ο 22χρονος έχει δεθεί τόσο με τον "δικέφαλο" που ο μόνος λόγος για να μείνει μακριά από την ομάδα θα είναι ώστε να μπορέσει να τη βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν και εντός γηπέδου.


Δηλαδή, ο Σουκουλίνι θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ την ερχόμενη εβδομάδα για να βγάλει το νάρθηκα από το πόδι. Στη συνέχεια, θα συνεχίσει τη θεραπεία του στην Αργεντινή υπό την επίβλεψη ενός ορθοπεδικού, που ειδικεύεται σε τραυματισμούς όπως αυτόν που αντιμετωπίζει ο μέσος της ΑΕΚ. Όλα αυτά, φυσικά, με στόχο την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του παίκτη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags