Facebook Pixel Έξαλλος ο Χριστόγλου με Κοντονή, ΠΑΟΚ και Τούμπα: Για να καταλάβω, ρε μάγκες...
| 2016-03-05 20:51:00

Έξαλλος ο Χριστόγλου με Κοντονή, ΠΑΟΚ και Τούμπα: Για να καταλάβω, ρε μάγκες...

Έξαλλος ο Χριστόγλου με Κοντονή, ΠΑΟΚ και Τούμπα: Για να καταλάβω, ρε μάγκες...

Ο Μπάμπης Χριστόγλου επισημαίνει πως ο μόνος που τη βγάζει καθαρός από την απόφαση να διακοπεί το Κύπελλο είναι ο ΠΑΟΚ...

Είπα να μην ασχοληθώ με την κωμωδία της Τούμπας, αλλά δεν με αφήνουν να αγιάσω. Ούτε εκείνοι που κλείνουν τα μάτια και δεν λένε κουβέντα για τα μπάχαλα των ούγκανων με την αστυνομία που είχαν αρχίσει πολύ πριν από τη σέντρα και λένε ότι οι ούγκανοι εξαγριώθηκαν από τον Παππά, ούτε οι άλλοι που για να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τιμωρούν όλους τους άλλους πλην του φταίχτη. Διότι ο μόνος που τη βγάζει καθαρός από την απόφαση να διακοπεί το Κύπελλο είναι ο ΠΑΟΚ. Πέρα από το γεγονός ότι με το 0-3 μετά τη διακοπή ούτε ο Σαββίδης δεν πιστεύει ότι η ομαδάρα του έχει έστω και μια ελπίδα να προκριθεί στον τελικό, αν δεν κάνω λάθος ο ΠΑΟΚ στο σύνολό του αποφάσισε ότι ακόμα και αν γινόταν το παιχνίδι στο Φάληρο, αυτός δεν θα κατέβαινε. Κι άλλο πρόστιμο, λοιπόν, που γλιτώνει ο Σαββίδης, κι άλλη αφαίρεση βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά επειδή όλα γίνονται για να βολεύεται ο Ολυμπιακός. Ρε, δεν πάτε καμία βόλτα, μην πω καμία πιο βαριά κουβέντα; Δηλαδή, ρε υπουργέ, για να καταλάβω, θα περάσει ένας μπαγλαμάς με κόκκινο στην Ποσειδώνος, θα πάρει και δυο-τρεις στο λαιμό του και αντί να τον βάλουμε φυλακή, θα κλείσουμε την Ποσειδώνος για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει τίποτα εκεί; Με την ίδια λογική… Αν κάποιος ληστέψει μια τράπεζα, θα αποφασίσουμε να κλείσουμε τις τράπεζες; Πόσο μπαγλαμάς πρέπει να είσαι για να βρίσκεις τέτοιες λύσεις… Ασε το άλλο. Βγαίνει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και λέει ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός επειδή μεγάλο μέρος των δυνάμεών της ασχολούνται με τους πρόσφυγες. Γελάει ο κόσμος και τα σκυλιά μαζί. Σόρι, ρε μάγκες, αλλά την Τετάρτη δεν υπήρχαν πρόσφυγες στην Ειδομένη;

ΥΓ.: Είναι τεράστια κίνηση αυτή που κάνει ο Ολυμπιακός και έμπρακτα στηρίζει αυτούς που υποφέρουν. Η ΠΑΕ ανοίγει τις κουζίνες της και προσφέρει χιλιάδες μερίδες φαγητού ημερησίως σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Για να καταλάβω τώρα, καταργώντας τον θεσμό του Κυπέλλου, τιμωρώντας στην ουσία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τους «ερχόμαστε» και τους Περιστεριώτες, θα εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο; Δηλαδή θα τους τσούξει και δεν θα κάνουν επεισόδια οι οπαδοί των ομάδων αυτών; Αλλά οι φιλόξενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν το ελεύθερο; Και επειδή μάλλον δεν το καταλάβαμε καλά, γιατί όχι και το πρωτάθλημα; Να το καταργήσουμε;

Καλά, ρε φίλε, δηλαδή το θέμα είναι να μην παίρνει κούπες ο Ολυμπιακός; Να μην κάνει νίκες; Θα βάλετε πλαφόν και στο σκορ; Πάει το οβεράκι; Μόνο under; Τι θέλετε; Υπότροπος ο Θρύλος για ένα βεγγαλικό, τιμωρία για έναν αναπτήρα… οι αλήτες. Μπαχαλάκηδες οι οργανωμένοι του βάζελου, αντιεξουσιαστές και οπαδοί της Κόλο Κόλο, ενώ οι του ΠΑΟΚ, οι πιο φιλόξενοι ever, τι ατμόσφαιρα ρομαντική δημιούργησαν τα άτομα, με καπνογόνα, με φωτοβολίδες, μας αγαπάνε και το δείχνουν, κεράσανε φοντάν… Ααα, δεν ήταν φοντάν; Ααα… Ασε που ζήλεψαν την ανακαίνιση της Λαγοφλώρου και είπαν «θέλουμε και εμείς». Και ναι μεν οι πρώτοι τιμωρήθηκαν… τρόπος του λέγειν… αν τελικά αποδειχθεί ότι ήταν οπαδοί της Κόλο Κόλο, οι άλλοι οι αδικημένοι του αθηναϊκού καθεστώτος θα τη γλιτώσουν χωρίς ουσιαστικές απώλειες.

Αυτά βλέπει ο Τίγρης και γελά, θυμηθείτε το αυτό, γατάκια.

ΥΓ.: Ευτυχώς που προλάβαμε ψήσαμε και φάγαμε κάνα κοψίδι προχθές γιατί με τη φόρα που είχε πάρει ο Κοντονής, απορώ πώς δεν κατάργησε και την Τσικνοπέμπτη.
ΥΓ.2: Φήμες θέλω να πιστεύω είναι ότι ο Κοντονής θα καταργήσει μετά το βόλεϊ, πόλο και το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, γιατί και εκεί τους τινάζει τα μπαλάκια ο Ολυμπιακός.

Κλείστε την επιτέλους!
Εχω γράψει πολλές φορές πως η Τούμπα θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Κάθε χρόνο τουλάχιστον σε δύο ματς θα τα σπάσουν και θα μπουκάρουν μέσα. Δεν είναι αυτοί άνθρωποι για να διοργανώσουν σωστά έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Κλείστε την επιτέλους μήπως βάλουν μυαλό και γλυτώσουν. Αλλά εκτός από επικίνδυνοι και ανεξέλεγκτοι, είναι και άσχετοι από μπάλα. Γιατί δεν γίνεται να έχεις δει αυτό το ματς και να κάνεις τον αγανακτισμένο για μία φάση και ενώ σε όλο το ματς ο ρέφερι πάει την ομάδα σου τρένο. Ή άσχετοι είναι ή δεν βλέπουν τον αγώνα. Γιατί δεν γίνεται να μη βλέπεις πως η ομάδα σου παίζει σκληρά έως αντιαθλητικά και δεν έχει χρεωθεί ούτε κάρτα. Πόσα μαρκαρίσματα έκανε γαργάρα ο Παππάς; Σε πόσα σκληρά φάουλ έδωσε κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ; Το χεράκι του Μακ δεν το είδε κανείς αγανακτισμένος; Ο Ιβάν τι λέει τώρα για τη φιλοξενία; Θα έρθει στον Πειραιά να του την ανταποδώσουμε; Θα διαλύσει και το σωματείο του μετά το γκρέμισμα της Τούμπας; Ιβάν αγόρι μου, όταν βρίσκουν τον Ολυμπιακό απέναντι και τους γλεντάει, άλλοι πέφτουν κάτω, άλλοι χάνουν από τα αποδυτήρια και άλλοι σκέφτονται να μην κατέβουν καν. Εμείς, πάντως, θα σας περιμένουμε για γκολ και φιλοξενία.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε τον έλεγχο του ματς και όπως φαινόταν θα τέλειωνε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Η ομάδα έκανε τις τελικές που πρέπει, έκλεινε τους χώρους και είχε την κατοχή της μπάλας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια αδράνεια και δεν άλλαξε τίποτα στο πλάνο. Οι παίκτες μας έπαιξαν με ψυχή και τσαμπουκά, που μαζί με την ποιότητα έκαναν τη διαφορά.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 05/03/2016) - gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags