Facebook Pixel Διέψευσε τα πάντα ο Μιγκέλ Βίτορ
| 2016-03-05 21:15:00

Διέψευσε τα πάντα ο Μιγκέλ Βίτορ

Διέψευσε τα πάντα ο Μιγκέλ Βίτορ

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος αμυντικός "πάγωσε" τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ καθώς η σύζυγός του δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή τους στην Ελλάδα...

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του Βίτορ, σύμφωνα με το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του απολαμβάνουν απόλυτα την ζωή τους στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι δύο κόρες του 26χρονου αμυντικού έχουν γραφτεί σε ελληνικό σχολείο και μιλούν καλύτερα τα ελληνικά απ΄ότι την μητρική τους γλώσσα, όπως πολλές φορές έχει σημειώσει η σύζυγός του, Τάνια.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Τάνια μπορεί και εργάζεται για λογαριασμό της A Bola ακόμη και από την Θεσσαλονίκη, χωρίς να βρίσκεται στην Πορτογαλία τους επιτρέπει να κάνουν διάφορα σχέδια αναφορικά με το μέλλον τους μακριά από την πατρίδα τους.

Από την πλευρά του, ο Μίγκελ Βίτορ νιώθει πως έχει εξοικειωθεί πλήρως με την ελληνική πραγματικότητα και θέλει να δείξει απόλυτο επαγγελματισμό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Για την ώρα υπάρχουν επαφές με τον ΠΑΟΚ για νέο τριετές συμβόλαιο, ωστόσο, τίποτε ακόμη δεν είναι οριστικό...

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags