Facebook Pixel Με ένα τρίποντο... ενάμισι πόδι από την άνοδο!
| 2016-03-06 17:57:00

Με ένα τρίποντο... ενάμισι πόδι από την άνοδο!

Με ένα τρίποντο... ενάμισι πόδι από την άνοδο!

Ο Άρης νίκησε 2-0 (Τάτος πεν., Καπνίδης) τον Νέστο Χρυσούπολης, αποσπάστηκε 14 βαθμούς και ουσιαστικά είναι αγκαλιά με την άνοδο στη Football League!

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου τέθηκαν αντιμέτωποι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο και φρόντισαν από νωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους: στο 17΄ ο Πόι έφτασε κοντά στο 1-0, όμως η προβολή του πέρασε λίγο έξω, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το φάουλ του Κόκε στο 38'.

Ένα λεπτό αργότερα, πάντως, το ματς έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων... επικίνδυνα: ο Τάτος έκανε την ατομική ενέργεια, ο Παυλακάκης τον ανέτρεψε και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο αρχηγός του Άρη από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.  

Ο Άρης μπήκε χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα για ένα τέταρτο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να επιτρέπει στον Νέστο να ψάχνει την ισοφάριση.

Η είσοδος του Νλουντούλου υπήρξε καθοριστική καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα του επιθετικά. Οι κίτρινοι έγιναν πολύ επιθετικοί αλλά όχι και αποτελεσματικοί. Τα λεπτά περνούσαν και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 παρέμενε και το άγχος. Λύση, μία ακόμη, έδωσε ο Καπνίδης στο 78’ όταν και με σουτ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη του Άρη.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75' Ντούνης), Ρόβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56' Εν'Λουντουλού), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαβασιλείου):Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος, Αβογιάν, Λαζαρίδης (43' Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags