Facebook Pixel Θα φάει πάγκο ο Λέτο - Αυτός βασικός στο Φάληρο!
| 2016-03-08 16:00:00

Θα φάει πάγκο ο Λέτο - Αυτός βασικός στο Φάληρο!

Θα φάει πάγκο ο Λέτο - Αυτός βασικός στο Φάληρο!

ΟΛΟΙ περιμένουν να δούνε βασικό στην 11άδα του Παναθηναϊκού τον Αργεντινό κυνηγό στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση!

Γιατί ναι μεν η ποιότητα του Λέτο αλλά και το πάθος του για διάκριση δεν μπορούν να κρυφτούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αργεντινός είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου, πάνω από 30 - 35 λεπτά.

Για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει η περίπτωση να αρχίσει στη βασική 11άδα και να αντικατασταθεί, ίσως, στο ημίχρονο, όπως θεωρούσαν κάποιοι ότι μπορεί να πράξει ο Ιταλός προπονητής.

Σύμφωνα με όσα έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του, ο Λέτο θα βρίσκεται στην αποστολή και το πιθανότερο σενάριο είναι να μπει στο παιχνίδι κάπου στο 65ο - 70ο λεπτό, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με Ατρόμητο.

Εκείνος που δεδομένα θα έχει, ξανά, φανέλα βασικού, είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες!

Αναμένεται να έχει ρόλο στις πτέρυγες, αλλά να πλησιάζει προς τον Μπεργκ, ενώ στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν και οι Αμπέντ και Μέστο.

Δυστυχώς ο Μπουμάλ δεν θα βρίσκεται ούτε καν στην αποστολή, αφού πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος μετά από τόσο καιρό απουσίας, για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags