Facebook Pixel ΕΠΙΚΟΣ Κούγιας κατά Μποροβήλου!
| 2016-03-08 21:51:00

ΕΠΙΚΟΣ Κούγιας κατά Μποροβήλου!

ΕΠΙΚΟΣ Κούγιας κατά Μποροβήλου!

O γνωστός ποινικολόγος έβαλε κατά του προέδρου της Superleague σε δηλώσεις του, ενώ έκανε έκκληση στη δικαιοσύνη να ελέγξει πως ορισμένοι άνθρωποι μπήκαν στο ποδόσφαιρο από το 1996 και μετά, για να δουν πως λειτουργεί το παρασκήνιο.

"Κυκλοφορούσε με ''παπάκι'' και ξαφνικά εμφανίζεται με 500άρα Mercedes και είναι πάνω από τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Κούγια, τον Κομπότη", είπε ο Κούγιας για τον Μποροβήλο!

«Αλίμονο αν επιτρέψω εγώ προσωπικά, ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης, ο Κοντονής, η Πολιτεία και ο οποιοσδήποτε, αν ο κάθε κ. Δημητρίου κρίνει το αν θα πάρει άδεια η ομάδα μου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί ο κύριος αυτός που έχει τελειώσει το Λύκειο, να αποφασίζει αν θα πάρει άδεια, για παράδειγμα, ένας ολόκληρος Παναθηναϊκός», είπε αρχικά για το θέμα της αδειοδότησης της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, ο Κούγιας αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιώργου Μποροβήλου: «Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να λειτουργούν για το καλό των ομάδων, όχι συγκεκριμένων προσώπων. Ασχέτως του αν είναι υπόδικος, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Κυκλοφορούσε με ''παπάκι'' και ξαφνικά εμφανίζεται με 500άρα Mercedes και είναι πάνω από τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Κούγια, τον Κομπότη, πάνω από όλους. Πρέπει να βρει η δικαιοσύνη πώς από το 1996 και έπειτα μπήκαν συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πόστα για να δούμε πως τελικά λειτουργεί το παρασκήνιο. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Μαρινάκης. Όλοι αυτοί που ήταν στο σκοτάδι έκαναν κουμάντο. Τώρα σιγά σιγά τους φωτίζει η Δικαιοσύνη...». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags