Facebook Pixel Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιστέφει στο ποδόσφαιρο!
| 2016-03-11 13:04:00

Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιστέφει στο ποδόσφαιρο!

Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιστέφει στο ποδόσφαιρο!

Θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα με τη φανέλα της…

Βρίσκεται αισίως στα 34 χρόνια του. Έχοντας σταματήσει πρόωρα την καριέρα του πριν ένα χρόνο περίπου. Μια καριέρα με εξαιρετικές προδιαγραφές, που τις δικαίωσε μόνο με μια εξαιρετική τετραετία σε Πάρμα, Ίντερ και εθνική Βραζιλίας (2002-2006). Είχε προσόντα να γράψει ιστορία αλλά επέλεξε την… καλή ζωή με ποτό, γυναίκες, πάρτι και καταχρήσεις! Ο λόγος για τον «Αυτοκράτορα» όπως είναι το παρατσούκλι του, Βραζιλιάνο επιθετικό, Αντριάνο.

Το «ψηστήρι» στον 34χρονο επιθετικό ήταν έντονο από τον πρόεδρο της Miami United του MLS, Ρομπέρτο Σάκα, προσβλέποντας πέρα από τη εμπειρία του και στους χορηγούς που θα προσελκύσει. Σίγουρα έπαιξε και τον ρόλο του ο θρυλικός παλαίμαχος της Βραζιλίας, Καφού που έχει τον γιό του στην ομάδα. Έτσι λοιπόν ο Αντριάνο θα είναι κάτοικος Μαιάμι και κάτοχος της φανέλας με το νούμερο «10».

Οι κακεντρεχείς θα πουν πως ο Βραζιλιάνος έκανε… ψαγμένη επιλογή καθώς αυτή η πόλη της Αμερικής φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Μπορεί όμως κανεις να πει πως έχουν άδικο;

 

 

Let's get this party started!

Posted by Miami United FC on Thursday, March 10, 2016

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags