Facebook Pixel Ριζούπολη από την αντίστροφη στο Καραϊσκάκη!
| 2016-03-11 14:00:00

Ριζούπολη από την αντίστροφη στο Καραϊσκάκη!

Ριζούπολη από την αντίστροφη στο Καραϊσκάκη!

Ο Γιώργος Μύρτσος εκφράζει μία άποψη για το ντέρμπι αιωνίων που θα συζητηθεί! Τι προβλέπει για τους παίκτες του Παναθηναϊκού; Σχόλιο για την αλλαγή Τούντορ - Ίβιτς!

Την Κυριακή έχουμε το κλασικό ελληνικό ντέρμπι, κι αυτό δεν αλλάζει ποτέ σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Είναι τα ντέρμπι της φανέλας, όπως λέγονται. Έχουμε από τη μία πλευρά τον Ολυμπιακό, που είναι από καιρό πρωταθλητής και περιμένει να δει τι θα γίνει με το Κύπελλο. "Αδιάφορο" βαθμολογικά το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, που κοιτάζει να είναι προετοιμασμένος για το αν θα γίνει το Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι σε αυτό το ματς μπορεί να δείξει πολλά. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία κακή ομάδα με κακή διαχείριση από τον Αλαφούζο και κακή αγωνιστική παρουσία, πλην της κάκιστης διοικητικής παρουσίας, ο Παναθηναϊκός είναι ομαδα που αν βγάλεις τον Ζέκα και Μπεργκ και της βάλεις άλλες φανέλες, παλεύει για την παραμονή της και δεν είναι σίγουρο ότι θα την πετύχει. Άγγλο τερματοφύλακα, για παράδειγμα, δεν έχει καμία ομάδα. Μόνο άλλη μία ομάδα στην Πορτογλία, η οποία υποβιβαστήκε κιόλας. Δεν υπάρχει Άγγλος τερματοφύλακας, τελείωσε.

Στον Παναθηναϊκό όμως πιστεύουν σε αυτό το ματς. Γιατί οι παίκτες του ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και θεωρώ ότι μπορεί να φανατίσουν το παιχνίδι, ίσως να τσαμπουκαλευτούν κιόλας. Είναι παιχνίδι επικυνδυνότητας, αλλά από την αντίστροφή του σε σχέση με ό,τι έγινε στη Ριζούπολη! Τότε, για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός το έκανε ροντέο το ματς και το πήρε με το νταηλίκι. Τώρα, αντιστρέφονται οι όροι και φοβάμαι πως αν του Παναθηναϊκού δεν του βγαίνουν αυτά που θέλει και λόγω Κύζα (με Κύζα δεν έχασε ποτέ ο Ολυμπιακός), οι παίκτες του θα το πάνε και λίγο στο νταηλίκι. Ίσως προκαλέσουν και για καμιά κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, για να κάνει μετά ο Αλαφούζος τιτιβίσματα και δηλώσεις για τη διαιτησία.

Το ποδόσφαιριο έχει ξεφτιλιστεί στην Ελλάδα και εξεφτελίζεται ακόμα περισσότερο όποιος είδε χθες τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιος τα είδε, δεν θέλει να πάει ξανά στο γήπεδο! Εύχομαι πάντως να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι, γιατί στην Ελλάδα σε λίγο θα βάλουν στο Στοίχημα σα σημείο τη "Διακοπή" και τη "Μη έναρξη αγώνα"!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις που υπάρχουν στην ομάδα, καλείται τώρα να κάνει μία καινούργια αρχή. Νέος προνητής στην ομάδα, όμως οι Σέρβοι είναι έξυπνοι άνθρωποι. Ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιρικό υλικό, απλώς τόσο καιρό πειραματιζόταν ο εφευρέτης της προπονητικής, ο Τούντορ, πώς θα εξαφανίσει τον εκάστοτε καλύτερο παίκτη του. Τον MVP της κάθε αγωνιστικής δηλαδή, που δεν τον έβαζε να αγωνιστεί την επόμενη! Αν διαχειριστεί σώστα το ρόστερ ο Ίβιτς, χειρότερα δεν γίνεται να πάει από τον Τούντορ. Ό,τι και να γίνει στον ΠΑΟΚ, θα είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό που βλέπουμε τώρα.

Το αύριο του ΠΑΟΚ το άφησε στον Μίχελ, που έγινε εξπέρ στη Ρωσία στο πώς να οργανώνει μια ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σαββίδης που έχει λεφτά και τα βάζει στην ομάδα, πρέπει να βρει ένα ...εμπειροκαυλωμένο προπονητή, στο στιλ του Βαλβέρδε. Που ήρθε σαν ένα καλό όνομα, αλλά είχε την καύλα να δουλέψει, να δείξει πράγματα και να επιστρέψει στην Ισπανία.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα και με δεδομένη τη φθορά που έχουν τα τελευταία χρόνια Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, θα μπορούσε (αν συμβούλευαν σωστά τον Σαββίδη οι άνθρωποι που έχει στο πλάι του) να πάρει έναν τίτλο. Πέρσι μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα με τον Αναστασιάδη. Αλλά ας ακούσουμε ξανά τις δηλώσεις του Αναστασιάδη για τον Βρύζα και τον Τζαβέλλα. Ο Αναστασιάδης το είπε, αλλά δεν απάντησε κανένας ποτέ: Αυτός έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Τζαβέλλας έμεινε! Γιατί την ώρα που οι προπονητές αλλάζουν και οι παίκτες παραμένουν σταθεροί, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι φταίει γι΄ αυτό; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Bόμβα" Βίκτωρα: "Έτσι έγινε η συνάντηση με Θωμά"!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags