Facebook Pixel "Γκέλα" του Απόλλωνα με Παναιγιάλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-11 23:01:00

"Γκέλα" του Απόλλωνα με Παναιγιάλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Γκέλα" του Απόλλωνα με Παναιγιάλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερο σερί στραβοπάτημα για την "ελαφρά ταξιαχία" καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιγιάλειο μες στη Ριζούπολη

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «μελανόλευκους», και μόλις στο 9΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Καμαρά . Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 11΄ έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 , το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μπουντόπουλος αποκρούστηκε από τον Αθανασόπουλο.

Η φάση αυτή αφύπνισε την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, η οποία από το σημείο εκείνο και μετά ανέβασε την απόδοση της και στο 13΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι, με το σουτ του Μπουρλάκη να αποκρούεται από τον Αποστολίδη. Ένα λεπτό αργότερα οι Αχαιοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με σουτ του Λινάρδου. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να επιζητούν το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 18΄ για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», το σουτ όμως του Σουνά αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Αθανασόπουλο, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε κάτι το οποίο ήταν ευνοϊκό για τους Αιγιείς .

Ο Απόλλωνας παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας, με συνέπεια να αυξάνει την πίεση του προς την αντίπαλη εστία, εν τούτοις δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων ενδεικτικό της δυσκολίας που αντιμετώπιζε προκειμένου να διασπάσει την άμυνα τους.

Από την πλευρά της η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να διαχειριστεί τον ρυθμό του αγώνα, και με εξαίρεση την κεφαλιά του Κύργια που απέκρουσε στο 92΄ ο Αθανασόπουλος σωτήρια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Ρουσάκης, Βάντερσον (46’ Φαρινόλα), Σουνάς, Φομίν (61’ Τζιώρας), Μπουντόπουλος (79’ Στεργίδης), Καμαρά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (84’ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (74’ Γκούφας), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (88’ Ρέλλας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags