Facebook Pixel Άρης... παντός καιρού!
| 2016-03-12 18:45:00

Άρης... παντός καιρού!

Άρης... παντός καιρού!

Oι "κίτρινοι" σε έναν αγωνιστικό χώρο... βούρκο στην Καλαμαριά, νίκησαν 0-2 τον Απόλλωνα με γκολ των Καπνίδη και Ντούνη, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου!

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπήκαν σήμερα στο γήπεδο της Καλαμαριάς έχοντας ως βαθμολογικό μαξιλαράκι ασφαλείας το +13 από τη 2η Δράμα, όμως παρά το γεγονός πως δεν έπαιξαν και το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, κατάφεραν να προσθέσουν ακόμα 3 πόντους στο ετήσιο σακούλι τους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να επιδείξει τίποτα αξιόλογο (μ' εξαίρεση το παρ΄ ολίγον αυτογκόλ του Νταμαρλή στο 8ο λεπτό), ο Καπνίδης στο 58΄ φρόντισε με το 13ο φετινό του γκολ να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Ούτε ένα 7λεπτο αργότερα ο Ντούνης «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό, μιας και ο Κυβελίδης από κοντά στο 91΄ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης, λοιπόν, πήγε στους 62 βαθμούς και περιμένει την τυπική επικύρωση της ανόδου. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags