Facebook Pixel Πέσιμο Βοργιά σε Βαρούχα: Αυτά είναι προπολεμικά!
| 2016-03-14 13:15:00

Πέσιμο Βοργιά σε Βαρούχα: Αυτά είναι προπολεμικά!

του Γιώργου Κτενά
Πέσιμο Βοργιά σε Βαρούχα: Αυτά είναι προπολεμικά!

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν από τον παλαίμαχο διαιτητή για την επίμαχη φάση με τον Καμπιάσο και όχι μόνο! "Δεν μπορεί ο Ταυλαρίδης να βάλει γκολ και τους φταίει ο Κύζας"!

Ατάκες που θα συζητηθούν είπε ο Σωτήρης Βοργιάς στο SportDog, με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τα παράπονα που έχουν οι "πράσινοι" από τη διαιτησία.

Ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην παράγοντας της ελληνικής διαιτησίας, αναφέρθηκε στη φάση του Τσόρι με τον Στιλ, στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και συνολικά στη διαιτησία του Κύζα.

Έκανε ένα αιχμηρό αγωνιστικό σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, τις φάσεις που δεν μπόρεσε να τελειώσει, τις ελλείψεις στο ρόστερ και τις κακές επιλογές - αλλαγές του Στραματσόνι!

Ποια είναι η άποψή σας για το χθεσινό ντέρμπι;

"Ήταν ένα ήσυχο ντέρμπι και είχαμε μία καλή διαιτησία. Αυτά που λέει ο Βαρούχας, είναι αυτά που του λένε να πει και επηρεάζει τον κόσμο. Μοναδικό μελανό σημείο ήταν η εμπρηστική συμπεριφορά από τον πάγκο του Ολυμπιακού, προς το τέλος του ματς. Αν δεν υπήρχε κι αυτη, πιστεύω ότι δεν θα είχαν τίποτα να πούνε από τον Παναθηναϊκό".

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και το αν ο Τσόρι επηρεάζει τον Στιλ.

"Είναι παθητική η στάση του παίκτη του Ολυμπιακού, άρα δεν τιμωρείται. Τα οπτικά πεδία που λέει ο Βαρούχας, είναι προπολεμικά πράγματα. Τώρα τιμωρείται μόνο όταν συμμετέχει ο παίκτης στη φάση. Γενικά πιστεύω ότι η διαιτησία του Κύζα δεν προκάλεσε, δεν έκανε σημεία και τέρατα. Δεν έκρινε το ματς ο διαιτητής, έπαιξαν μπάλα και κέρδισε εκείνος που άντεξε στη μεγαλύτερη διάρκεια".

Μία ακόμα φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός, είναι το φάουλ του Μέστο σε παίκτη του Ολυμπιακού. Από αυτό το στημένο έγινε το 2-1. Υπήρχε φάουλ;

"Ήταν ένα φάουλ μεταξύ μεγάλης περιοχής και σέντρας. Αλλά η φάση εξελίχθηκε, έγινε η εκτέλεση και δεν μπόρεσαν να την καθαρίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν είχαν άμυνα, δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν τη φάση, άρα δεν τους φταίει κανείς. Αν δεν μπορεί ο Ταυλαρίδης να σκοράρει ή ο Βραζιλιάνος να κρεμάσει την μπάλα, δεν τους φταίει κανείς. Έχουν χάσει ευκαιρίες για 1 - 2 γκολ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει το ματς και να είχαμε τώρα άλλο νικητή. Δεν κοιτάζουν τις αλλαγές που έκαναν και δεν τους βγήκαν, δεν κοιτάζουν που δεν είχαν παίκτη να κρατήσει την μπάλα, δεν κοιτάζουν που μετά το 70΄ η ομάδα τους "κάθισε", παρά κάθονται και ασχολούνται με τον διαιτητή. Όσο ασχολούνται με τον διαιτητή και δεν βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ να τον βοηθήσει ενώ ο Παναθηναϊκός όχι, ότι ο ένας έκανε αλλαγές που λειτούργησαν υπέρ του και ο άλλος όχι, δεν βοηθάνε την ομάδα τους".

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, φωνάζουν και για τη φάση του Ταυλαρίδη με τον Μιλιβόγιεβιτς. Όταν ο παίκτης του Ολυμπιακού χτύπησε στον σβέρκο τον αμυντικό των "πράσινων".

"Σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να δείξει μία κίτρινη στον καθένα. Γιατί και ο Ταυλαρίδης τραβούσε. Αλλά ο Ταυλαρίδης δεν χτύπησε τον Φορτούνη σε άλλη φάση; Δεν θα μπορούσε και σε εκείνη τη φάση να τιμωρηθεί; Γιατί ζητάνε μόνο αυτά που θέλουν και τους βολεύουν; Σε αυτά τα θέματα μόνο ο Πανόπουλος καυτηρίζε τη διαιτησία, αλλά λέγοντας όλη την αλήθεια τόσο για τους αντιπάλους όσο και για την ομάδα του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Βόμβα" Βαρούχα για το γκολ του Καμπιάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags