Facebook Pixel Επεισόδιο Παπαδόπουλου με παίκτη...
| 2016-03-14 20:33:00

Επεισόδιο Παπαδόπουλου με παίκτη...

Επεισόδιο Παπαδόπουλου με παίκτη...

Mε ποιον παίκτη "αρπάχτηκε" στην προπόνηση του Ηρακλή την Παρασκευή ο τεχνικός του "Γηραιού";

Δύο ημέρες πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια, σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας, η οποία είχε γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Πρωταγωνιστές σε αυτό ήταν οι Νίκος Παπαδόπουλος και ο Κερέμ Μπουλούτ. Πιο συγκεκριμένα ο Αυστραλός με τουρκικές ρίζες παίκτης των «κυανόλευκων» δεν υπάκουσε σε μία εντολή του Ελληνα τεχνικού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον διώξει από την προπόνηση...

Η αλήθεια είναι πως στον Μπουλούτ δεν άρεσε και πολύ αυτό, με τον παίκτη να αντιδρά, ωστόσο το επεισόδιο σταμάτησε εκεί, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί για τα αποδυτήρια.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδιωξε τον Αυστραλό από την προπόνηση, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Καρπενήσι.

Παρόλα αυτά, ο 44χρονος τεχνικός όπως φάνηκε και χθες, είχε τον Μπουλούτ στην αποστολή, ωστόσο αυτός αν και ήταν στον πάγκο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως το συμβάν αυτό θεωρείται λήξαν και ήταν ένα μόνο μικρό κρούσμα απειθαρχίας, αφού ουδέποτε έχει παρατηρηθεί άλλη φορά παρόμοιο φαινόμενο εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags