Facebook Pixel Ψήνεται η ανταλλαγή της χρονιάς!
| 2016-03-15 12:32:00

Ψήνεται η ανταλλαγή της χρονιάς!

Ψήνεται η ανταλλαγή της χρονιάς!

Δυο κορυφαίες ομάδες είναι έτοιμες να ανταλλάξουν ποδοσφαιριστές με μεγάλο όνομα, που όμως δεν έχουν πείσει…

Διάγουν βίους παράλληλους αυτή τη σεζόν. Ξεκίνημα με πολλές προοπτικές και στόχοι πρωταθλητισμού. Κάπου όμως στην πορεία η… μαγιά χάλασε με τους μεν να αγκομαχούν να προλάβουν μια ευρωπαϊκή θέση και τους δε να έχουν μείνει τρίτοι (όπως φαίνεται) και καταϊδρωμένοι στην κούρσα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τις Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δυο ομάδες περίμεναν πολλά από τους Εντέν Αζάρ και Χάμες Ροντρίγκες αντίστοιχα. Όμως ο Βέλγος της Τσέλσι ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς και μετά από 2 πολύ καλές χρονιές, φέτος φαίνεται… μπουκωμένος. Ο Κολομβιανός που μάγεψε στα γήπεδα της Βραζιλίας, αποκτήθηκε έναντι πολλών εκατομμυρίων από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά πέρα από μερικά ξεσπάσματα ποιότητας δεν έχει δώσει αυτά που μπορεί και είναι ο πρώτος αστέρας προς αποχώριση στη λίστα του Ζιντάν.

Σύμφωνα λοιπόν με την “Sun”, οι «Μερένχες» ετοιμάζονται να προσφέρουν στην Τσέλσι τον Ροντρίγκες σαν αντάλλαγμα για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ. Είναι δεδομένο πως η Τσέλσι δεν θα αδιαφορήσει στο ενδεχόμενο αυτό αλλά θα περιμένει και άλλες προτάσεις (Παρί Σεν Ζερμέν), καθώς ο Βέλγος έχει πολύ καλό όνομα και ενδεχομένως να αυξήσει τις μετοχές του στο ερχόμενο Euro.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags