Facebook Pixel Βίτορ: "Θέλω να μείνω, αλλά..."
| 2016-03-19 17:52:00

Βίτορ: "Θέλω να μείνω, αλλά..."

Βίτορ: "Θέλω να μείνω, αλλά..."

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στη NOVA για τα παιχνίδια σε Αγρίνιο και Κομοτηνή, τον νέο προπονητή, τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και το δικό του μέλλον στην Τούμπα

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε:
«Ήταν μία ενόχληση που προκλήθηκε από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου που ήταν ιδιαίτερα βαρύς. Χρειάστηκε να σταματήσω τις προπονήσεις για τρεις μέρες αλλά από την Πέμπτη μπήκα κανονικά και νομίζω ότι θα είμαι καλά για την Κυριακή».

Για το τι άλλαξε και η ομάδα παρουσίασε αυτή την εικόνα στο Αγρίνιο: «Νομίζω ότι όταν αλλάζει ο προπονητής, αυτό δημιουργεί κάτι στην ψυχολογία των παικτών, οπότε θεωρώ φυσιολογικό το ότι συνέβη και σε εμάς. Παίξαμε πολύ καλά το Σάββατο, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Τώρα είχαμε περισσότερες μέρες να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή, να μας περάσει τις ιδέες του και να μάθουμε το νέο σύστημα. Πριν παίζαμε με τρεις αμυντικούς, τώρα με τέσσερις. Χρειάζεται να προσαρμοστούμε στην νοοτροπία του και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θα μας ζητήσει και θα μας δείξει στις προπονήσεις. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε νίκες και αυτό θα επιδιώξουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς του και για το αν έπαιξε ρόλο η κακή περσινή χρονιά: «Το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό ήταν το χειρότερο που κάναμε την φετινή σεζόν. Την ευθύνη την έχουμε αποκλειστικά εμείς, τέτοια ματς δεν είναι θέμα προπονητή. Είχαμε πολύ κακή απόδοση και νομίζω ότι οι παίκτες το συνειδητοποίησαν αυτό, ότι πρέπει δηλαδή να δώσει ο καθένας περισσότερα για να βοηθήσει την ομάδα. Το Σάββατο στο Αγρίνιο δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε όταν παίζουμε σωστά. Θέλουμε φυσικά να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να έχουμε το καλύτερο πλασάρισμα στην έναρξη των Play Offs διότι υπάρχει και το θέμα της αφαίρεσης βαθμών. Τώρα μπορεί να είμαστε λίγο μακριά από την ΑΕΚ, αλλά στα Play Offs τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί. Θέλουμε να πάμε καλά και να αποφύγουμε τα περσινά, να δουλέψουμε καλύτερα στην προετοιμασία και να μην έχουμε μπροστά μας μόνο 15 μέρες για ξεκούραση πριν ξεκινήσει η σεζόν. Γι αυτό θα παίξουμε καλά στα Play Offs και θα πάμε για την πρώτη θέση».

Για τις δύο ασίστ που έδωσε κόντρα στον Παναιτωλικό: «Δύο ασίστ στο ίδιο παιχνίδι δεν έχω ξαναδώσει στην καριέρα μου. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δώσω την μπάλα όσο καλύτερα μπορώ στους συμπαίκτες μου. Δεν είναι κάτι ειδικό που μου είπε ο νέος προπονητής. Παίξαμε γενικά σαν ομάδα καλά και μέσα από τις σωστές κινήσεις βγήκαν και οι ασίστ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου με τις ασίστ ή με οτιδήποτε άλλο προσέφερα» .

Για το μέλλον του: «Από τον Οκτώβριο και μετά που υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ δεν έχω πάρει άλλη πρόταση στα χέρια μου. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω, αν με θέλουν ή όχι. Θέλω να τελειώσω την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετά θα δούμε το μέλλον και πως αυτό θα καταλήξει».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ:«Ναι, θέλω να μείνω. Αισθάνομαι πολύ ωραία τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Θεσσαλονίκη. Αλλά εγώ αποτελώ το πρώτο μέρος. Χρειάζεται να θέλουν και οι δύο μεριές για να ανανεωθεί ένα συμβόλαιο και δεν είναι δική μου απόφαση εν τέλει αν μείνω ή όχι».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή: «Αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό είναι σίγουρο ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι η Καλλονή είναι σε δύσκολη θέση και θα τα δώσει όλα στην Τούμπα. Θα πρέπει να τρέξουμε, να προσπαθήσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι περισσότερο από αυτούς. Μετά αν βάλουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι, όπως είπα μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags