Facebook Pixel Τελεσίγραφο Οζίλ προς Άρσεναλ: «Ή αυτός ή εγώ»!
| 2016-03-21 14:06:00

Τελεσίγραφο Οζίλ προς Άρσεναλ: «Ή αυτός ή εγώ»!

Τελεσίγραφο Οζίλ προς Άρσεναλ: «Ή αυτός ή εγώ»!

Με ποιον τα… έχει ο Γερμανός μέσος και απειλεί τους «Κανονιέρηδες» με φυγή;

Φευγάτος ο Μεσούτ Οζίλ! Η γενικότερη έλλειψη τίτλων και το γεγονός πως κάθε χρόνο η Άρσεναλ ξεφουσκώνει στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, φαίνεται να έχουν κουράσει εκτός από τους οπαδούς της Άρσεναλ και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Ήρθε και ο (με κάτω τα χέρια) αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Don Ballon», ο Οζίλ έχει συνδέσει το μέλλον του στην ομάδα με αυτό του Αρσέν Βενγκέρ. Αποκλείεται να παραμείνει του χρόνου, εφόσον παραμείνει στη θέση του και ο Αλσατός τεχνικός. Από την άλλη ο κόουτς της λονδρέζικης ομάδας δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει πριν το 2017 που λήγει το συμβόλαιό του.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο Μεσούτ Οζίλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το Λονδίνο και το αγγλικό ποδόσφαιρο μετά από τρεις σεζόν και 110 συμμετοχές και 42 ασίστ με την κόκκινη φανέλα. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι δεν «ψήνονται». Αντίθετα δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο απόκτησής του οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Σεβίλλη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags