Facebook Pixel "Δεν μας στήριξε η Μυτιλήνη!"
| 2016-03-22 18:08:00

"Δεν μας στήριξε η Μυτιλήνη!"

"Δεν μας στήριξε η Μυτιλήνη!"

Ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανούσος, που κατάγεται από τη Λέσβο, μίλησε με σκληρά λόγια για τους φιλάθλους του νησιού, αναφερόμενος στο οτι δεν στήριξαν όσο έπρεπε την ομάδα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 103,3:

Για την φετινή σεζόν στην Καλλονή: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ίσως αν είχαν γίνει κάποιες αλλαγές πιο νωρίς να είχαμε προλάβει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν βοήθησαν. Τελικά σε μία εύκολα Super League καταφέραμε να υποβιβαστούμε. Παίζουμε τρία χρόνια, τον πρώτο χρόνο όλα τα παιχνίδια εκτός και μένουμε εύκολα, τον δεύτερο επίσης εύκολα παραμείναμε και φέτος που έπεσαν δύο ομάδες, υποβιβαστήκαμε και εμείς.»

Για το αν η Μυτιλήνη ήταν με την Καλλονή: «Δεν ήταν. Είμαστε και περίεργοι εδώ σαν χαρακτήρες. Είναι και Αιολικοί, υποστηρίζουν κι άλλη ομάδα. Υπάρχουν δύο ομάδες στο νησί. Η μία σε πιο μικρή κατηγορία, η άλλη σε πιο μεγάλη. Υπάρχει μερίδα φιλάθλων που υποστηρίζουν με την λογική την ομάδα, αλλά όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά.»

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω σε υψηλό επίπεδο. Με την Καλλονή έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Δεν είμαι σε δίλημμα αν θα φύγω. Ήταν λίγο δύσκολο για τον πρόεδρο γιατί αγαπάει την ομάδα πάρα πολύ. Και εκείνος προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει. Σίγουρα δεν θα παρατήσει την ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει να την επαναφέρει.»

Για το τι θα άλλαζε: «Καθαρά θέμα τύχης ήταν ο υποβιβασμός. Δεν είναι υπερβολή. Πέντε με έξι παιχνίδια τα χάσαμε από την τύχη. Θα είχαμε από ακόμα 7-8 βαθμούς και θα ήταν όλα διαφορετικά.»

Για το πότε κατάλαβε ότι η Καλλονή έχει παραδοθεί: «Δεν το έχω εισπράξει από κανένα. Ούτε από συμπαίκτη, ούτε από κάποιον προπονητή. Είχαμε πει να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Γι” αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Παρόλο που πέσαμε η ομάδα είναι “υγιέστατη”. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά λύνονται σιγά-σιγά.»

Για την φετινή Super League: «Θεωρώ ότι στα play off θα υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής. Είναι η καλύτερη ομάδα από εκείνες που είναι πίσω του. Θα υπάρχει όμως ένα ωραίο μίνι πρωτάθλημα. Υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε ποιος θα μπει στα play off, ως η τελευταία ομάδα.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags