Facebook Pixel Και απουσίες και τραυματίες και πρόβλημα με Ζάιρο...
| 2016-03-23 22:51:00

Και απουσίες και τραυματίες και πρόβλημα με Ζάιρο...

Και απουσίες και τραυματίες και πρόβλημα με Ζάιρο...

Πέρα από τους γνωστούς τραυματίες και απόντες, ο Βλάνταν Ίβιτς σήμερα είχε να αντιμετωπίσει πρόβλημα και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό...

Ο Ζάιρο λοιπόν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Χωρίς τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με της Εθνικές ομάδες και με τους τραυματίες στα… πιτς, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία του για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ζητούμενο σ’ αυτές τις μέρες χωρίς αγωνιστική δράση είναι η αφομοίωση της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδια κατοχής, και στη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Το απρόοπτο της προπόνησης της Τετάρτης (23.03) είχε να κάνει με τον Ζάιρο , ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Πέμπτη (24.02)."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags