Facebook Pixel Μπήκε με το... αριστερό η Νέων
| 2016-03-24 20:51:00

Μπήκε με το... αριστερό η Νέων

Μπήκε με το... αριστερό η Νέων

Ηττήθηκε 2-0 η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ισπανίας, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Η διοργανώτρια του τουρνουά προηγήθηκε με τους Καρικόλ (22΄) και Μαγιοράλ (26΄ πεν.) και διατήρησε το υπέρ της σκορ έως το τέλος του ματς, καθώς οι ευκαιρίες του Ρέτσου (15΄), Λάμπρου (37΄) και Μανθάτη (54΄ και 64΄) δε μεταφράστηκαν σε γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστράς πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε σημαντικές ευκαιρίες των Αλένα (57΄ και 90΄+3΄), Ογιαρθαμπάλ (68΄ και 80΄), Οντιβέρος (72΄) και Ποβέδα (77΄).

Ο Γάλλος διαιτητής της αναμέτρησης Φρανκ Σνάιντερ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ριβέρα, Μαγιοράλ και Γαλανόπουλο.

Ισπανία: Σιμόν, Άμο, Αλέντε, Καρικόλ, Οντιβέρος, Μαγιοράλ (54΄ Ποβέδα), Αλένα, Λάτο, Μπουνέλ, Ριβέρα (46΄ Σολέρ), Ογιαρθαμπάλ (83΄ Μοντιέλ)

Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Πατράλης (60΄ Μεγαρίτης), Μανθάτης, Λάμπρου (81΄ Σταθόπουλος), Λημνιός (60΄ Ρεγκάκος), Ευαγγέλου, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια των παιδιών. Αντιμετωπίσαμε μια υπερδύναμη το ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ρισκάραμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ και αφήσαμε κενούς χώρους, τους οποίους οι Ισπανοί εκμεταλλεύτηκαν δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Δεν απογοητευόμαστε για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρουμε την πρόκριση».

Επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας είναι η Αγγλία, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags