Facebook Pixel Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει τον Βαγγέλη Μάντζιο!
| 2016-03-25 12:15:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει τον Βαγγέλη Μάντζιο!

Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει τον Βαγγέλη Μάντζιο!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ επιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τον Λεβαδειακό και στα 33 του έχει ακόμα 1 - 2 χρόνια καλής μπάλας μπροστά του!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι, ίσως, ένας ποδοσφαιριστής που αδίκησε τον εαυτό του...

Γιατί ενώ μπορούσε (και είχε την ευκαιρία) να κάνει καριέρα σε μεγάλη ελληνική ομάδα ή στο εξωτερικό, τελικά δεν τα κατάφερε.

Όχι γιατί δεν το άξιζε ή γιατί δεν είχε τις δυνατότητες, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν τα κατάφερε.

Παρόλα αυτά όλοι αναγνώριζουν την αξία του μέσα στο γήπεδο και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Αναστασίου τον ήθελε ξανά στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας επιθετικός που ξέρει να παίζει τόσο καλά με πλάτη στο τέρμα.

Η φετινή σεζόν είναι πολύ καλή και παραγωγική για τον Βαγγέλη Μάντζιο, καθώς είναι γεμάτη από συμμετοχές (έχει, ήδη, 25 στη Σούπερ Λιγκ) και γκολ (10 μέχρι στιγμής).

Με αποτέλεσμα το όνομά του να έχει γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης στη μανατζερική πιάτσα, όπου και ακούγεται ότι μεγάλη ελληνική ομάδα τον θέλει στο ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι!

Ο Μάντζιος, άλλωστε, δείχνει ότι είναι σε κατάσταση να παίξει 1 - 2 σεζόν καλή μπάλα και μπορεί άνετα να σταθεί στο ρόστερ όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Ίσως όχι σαν πρώτη λύση, αλλά δεν μπορεί για παράδειγμα να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ανάσες σε Ιντέγιε ή Μπεργκ;

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, το όνομά του θα απασχολήσει (ξανά!) μεγάλη ελληνική ομάδα το καλοκαίρι, που θέλει να συμπληρώσει το ρόστερ της με φορ επιπέδου και αξιόπιστο.

Που να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά αντίθετα να βοηθήσει και τους υπόλοιπους νέους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, να προσαρμοστούν νωρίτερα.

Το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό, βέβαια, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, αλλά αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από μεγάλη ομάδα, μπορεί να βρεθεί η λύση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags