Facebook Pixel Νέος Φορτούνης; Πρώτη "μεταγραφή" Ολυμπιακού ο...
| 2016-03-28 10:00:00

Νέος Φορτούνης; Πρώτη "μεταγραφή" Ολυμπιακού ο...

Νέος Φορτούνης; Πρώτη "μεταγραφή" Ολυμπιακού ο...

ΤΑ σενάρια για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη έχουν φουντώσει και στο Λιμάνι είναι έτοιμοι να φέρουν επιτελικό μέσο το καλοκαίρι!

Στο θέμα του Κώστα Φορτούνη αναφερθήκαμε σε πρωινό ρεπορτάζ, καθώς η Ρόμα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα άσο και ο Ολυμπιακός που δεν καίνεται να τον πουλήσει (κάθε άλλο μάλιστα!), έχει ορίσει την τιμή του πολύ ψηλά...

Οι Πειραιώτες, πάντως, σχεδιάζουν ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έχουν βρει ήδη ποιος παίκτης θα έρθει το καλοκαίρι στην ομάδα και θα συμπληρώσει τους χαφ!

Ο λόγος για τον Νίκολα Μαρτίνες, που ανήκει έτσι κι αλλιώς στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση.

Οι Κύπριοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα και να του δώσουν την ευκαιρία να μείνει στο Λιμάνι.

Με τον Τσόρι στα 35 και τον Φουστέρ να μην ανανεώνει (κατά πάσα πιθανότητα) το συμβόλαιό του, είναι σαφές ότι χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ.

Μία εύλογη απορία είναι πώς μπορεί να πείσει φέτος το καλοκαίρι τον Μάρκο ο Σίλβα ο Μαρτίνες, από τη στιγμή που δεν το κατάφερε πέρσι;

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά φέτος (π.χ. ξεκινούν πιο νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, άρα δεν γίνεται όλοι όσοι αποκτηθούν να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής), ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είναι πιο ώριμος.

Για αυτό και όλa δείχνουν ότι θα έχει την ευκαιρία του φέτος στον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags