Facebook Pixel Τον πιστεύει ο Σίλβα και γυρίζει στο Λιμάνι!
| 2016-03-29 23:20:00

Τον πιστεύει ο Σίλβα και γυρίζει στο Λιμάνι!

Τον πιστεύει ο Σίλβα και γυρίζει στο Λιμάνι!

Ποιος νεαρός Έλληνας άσος αναμένεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, μετά τον δανεισμό του; Ο κόουτς του Ολυμπιακού αποφάσισε να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.
 

Αν και ακόμα η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος και ίσως ο τελικός του Κυπέλλου, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να ασχολούνται με τις κινήσεις του καλοκαιριού. Στόχος όλων στο Λιμάνι, είναι να κλείσουν άμεσα το ρόστερ και να μην χάσουν χρόνο ούτε με τις μεταγραφές ούτε με τις αποχωρήσεις.

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα έχει ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θα συζητήσει με την διοίκηση σύντομα τόσο για τους παίκτες που θέλει να έρθουν όσο και για αυτούς που θέλει να φύγουν, ενώ κουβέντα θα γίνει και για τους δανεικούς που έχει ο Ολυμπιακός, σε άλλες ομάδες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής λοιπόν, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από του Ρέντη, δεν… τρελαίνεται με τους περισσότερους παίκτες και δεν σκοπεύει να κρατήσει πολλούς από τους δανεικούς στο ρόστερ, ωστόσο για κάποιους, όπως είναι ο Γιαννιώτας και ο Μανιάτης, θα κάνει μία εξαίρεση. Το ίδιο λοιπόν, όπως έμαθε ο SportDog, αναμένεται να κάνει και με τον Γούτα, που βρίσκεται τώρα στην Ξάνθη.

Ο νεαρός αμυντικός έχει κάνει και φέτος καλό πρωτάθλημα και φαίνεται πως θα μπει στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Σίλβα τον πιστεύει και θέλει να δουλέψει ξανά μαζί του και εάν καταφέρει να τον πείσει στις προπονήσεις και στα φιλικά, θα τον κρατήσει.

Άλλωστε, για αυτό είπε το «οκ» στην πώληση του Αυλωνίτη, ενώ δεν πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την παραμονή ούτε του Ντα Κόστα ούτε του Μποτία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη Μανωλά: Τι ομάδα υποστηρίζει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags