Facebook Pixel Κωνσταντινέας: "Χίλιες φορές Grexit, για να αλλάξει το ποδόσφαιρο"
| 2016-03-31 16:36:00

Κωνσταντινέας: "Χίλιες φορές Grexit, για να αλλάξει το ποδόσφαιρο"

Κωνσταντινέας: "Χίλιες φορές Grexit, για να αλλάξει το ποδόσφαιρο"

Υπερ του Grexit, για να αλλάξει το ποδόσφαιρο, τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διεθνής διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (30/03) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

"Προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, χίλιες φορές να γίνει Grexit", επαναλάμβανε ο κ. Κωνσταντινέας, υπογράμμισε ότι κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να διακοπεί και το πρωτάθλημα, υποστήριξε τη θέση του για την απλή αναλογική στις εκλογές των ομοσπονδιών και πως η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να κάνει πίσω στις απειλές της FIFA.

Στον ίδιο σταθμό μίλησε και ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, που είπε πως η FIFA δεν γνώριζε ότι η ΕΠΟ δεν έχει εναρμονίσει τον Κώδικα Δεοντολογίας της με τον αντίστοιχο δικό της, δέχτηκε να έρχονται ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα και ότι ίσως θα έπρεπε να γίνει αναβολή όλων των διοργανώσεων για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.

Σε ερώτημα για το πόσο ορατό είναι το Grexit, απάντησε ότι είναι πιθανό, αλλά αρνήθηκε να δώσει ποσοστά.

Τέλος, ο κ. Συναδινός ξεκαθάρισε ότι το Υπουργείο και η FIFA θα ανταλλάξουν αλληλογραφία με τις θέσεις του, ενώ περιμένει από την ΕΠΟ να αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags