Facebook Pixel Η ORIGINAL ακολουθεί ΜΟΝΟ τη δική της γραμμή
| 2016-03-31 18:49:00

Η ORIGINAL ακολουθεί ΜΟΝΟ τη δική της γραμμή

Η ORIGINAL ακολουθεί ΜΟΝΟ τη δική της γραμμή

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την κίνηση της Original να δηλώσει ενεργά παρούσα στη συνάντηση, κόντρα στην μάλλον πολύ φιλική στάση απέναντι στον Σταύρο Κοντονή που κράτησε ως τώρα η ΠΑΕ. 

Μέχρι τώρα για λόγους που έχουμε εξηγήσει και για τους οποίους δεν μπορεί ν’ αμφιβάλλει κανείς η ΑΕΚ είχε την πιο φιλική πολιτική απέναντι στον Σταύρο Κοντονή και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση, από την πλευρά της "συμμαχικής" τριάδας. Η «Ένωση» λόγω του γηπέδου και της χρηματοδότησης του από την Περιφέρεια, είχε μία χαμηλών τόνων προσέγγιση ως προς τους χειρισμούς του υφυπουργού. Για μένα η εικόνα του να κάθονται δίπλα-δίπλα ο Μελισσανίδης με τον Αλέκο Φλαμπουράρη σε ποδοσφαιρικό αγώνα αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πώς στη ζωή ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ. Θυμίζω πως ο Τίγρης ήταν από τους επιχειρηματίες που οι κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ διατυμπάνιζαν πως έχει στα...μαύρα κατάστιχα. Από την άλλη ο Μελισσανίδης ήταν άνθρωπος του πολύ στενού κύκλου του Σαμαρά. Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι όσο και να περνάνε τα χρόνια, ποτέ δεν μπορείς να λες "τα έχω δει όλα". Πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί...

Η ORIGINAL κόντρα στην στάση χαμηλών τόνων της ΠΑΕ, σήμερα έκανε μία κίνηση που έτυχε καθολικής αποδοχής (πλην ερυθρόλευκων οπαδών και φίλων). Δεν θα μπω σε διαδικασία σύγκρισης, αν έκαναν πιο πολλά οι ΑΕΚτζήδες, οι Παναθηναϊκοί ή οι ΠΑΟΚτσήδες. Όμως για πολλούς λόγους, ευνόητους θέλω να πιστεύω, η παρέμβαση της Original ήταν η πιο ηχηρή και ας μην ήταν κάποιο μπούγιο εκατοντάδων. Βρέθηκαν εκεί για να στείλουν το μήνυμα τους, να το έχουν γραμμένο σε δύο γλώσσες ώστε να περάσει το μήνυμα και στους αντιπροσώπους ΦΙΦΑ και UEFA , να αποδοκιμάσουν την διοίκηση της ΕΠΟ και να καταφέρουν αυτό που δεν έχουν κατορθώσει ακόμα, ούτε οι παράγοντες των ομάδων. Να μιλήσουν με τον Κοντονή και να τον ακούσουν να μιλάει για τις προθέσεις του. Σε τετ-α-τετ, όχι με ατάκες μέσω συνεντεύξεων Τύπου.

Σήμερα ο Κοντονής πιθανότατα πήρε το μήνυμα πως δεν είναι όλοι οι ίδιοι, ώστε να μιλάει για στρατούς. Αν η Original έπαιρνε γραμμή από τον Μελισσανίδη, δεν θα έκανε αυτή την επίσκεψη. Βέβαια τις τελευταίες ώρες μαθαίνω πως και στην ΠΑΕ προβληματίζονται από τη στάση του Κοντονή, που προσπαθεί να σώσει την παρτίδα και τις εντυπώσεις μέσω ενός ραντεβού με τους Νο2 των συλλόγων και σκέφτονται να πάνε σε μία κάπως αν όχι πιο επιθετική, σίγουρα λιγότερο αβανταδόρικη τακτικη προς τον υφυπουργό. Όπως και να ‘χει την ΠΑΕ που σκέφτεται ακόμα αν θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει κάπως πιο επιθετικά την κατάσταση, την πρόλαβαν οι εξελίξεις της Original.

Σε καμία περίπτωση δεν φτιάχνω κάποια αγιογραφία της ORIGINAL που έχει κάνει και σφάλματα και στραβά στο παρελθόν. Με την σημερινή της κίνηση, δείχνει όμως τον παρεμβατικό της ρόλο που ποτέ δεν εξαρτάται από το ποιά είναι η γραμμή που επιλέγει η ΠΑΕ. Ασφαλώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ και η υπόλοιπη παρέα τώρα θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν την ΑΕΚ με μία εξοντωτική ποινή για το Περιστέρι, αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Ο τρόμος του Γκιρτζίκη φάνηκε, όταν προσπαθούσε να πείσει τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς να προβούν σε σύλληψη. Το σίγουρο είναι πως ο εφιάλτης τους, έχει επιστρέψει για τα καλά...

H πρόταση της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, να διεξαχθεί ο τελικός με ξένους διαιτητές, αποδεικνύει πως τουλάχιστον κάτι έχουν ακούσει γι' αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο...Πάλι καλά!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags