Facebook Pixel Ανατινάξτε το μπουρδέλο για να γίνει κανονικό σπίτι!
| 2016-04-01 14:15:00

Ανατινάξτε το μπουρδέλο για να γίνει κανονικό σπίτι!

Ανατινάξτε το μπουρδέλο για να γίνει κανονικό σπίτι!

Έξω από τα δόντια τα γράφει ο Γιώργος Μύρτσος στο Sportdog, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Γιατί συγχαίρει τον Κοντονή και γιατί είναι υπέρμαχος του grexit;

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα βλέπουμε να υπάρχει πολιτική βούληση από τους πολιτικούς μας. Μέχρι τώρα οι πολιτικοί εκτελούσαν εντολές των Ευρωπαίων και, κυρίως, των Γερμανών.

Ο Κοντονής με την απόφασή του, που είναι κυβερνητική απόφαση, δείχνει ότι αντιδράει. Μέχρι τώρα ζητούσαν όλοι να έρθει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσωπικά πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μόνο με πολιτική βούληση και παρέμβαση. Και απ΄ ό,τι φαίνεται, ήρθε η στιγμή για αυτή την πολιτική βούληση.

Φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση με άλλον τρόπο, άρα είναι μονόδρομος το Grexit. Με την ευκαιρία, θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους δημοσιογράφους που είμαι σίγουρος ότι ανήκουν στο payroll συγκεκριμένης ομάδας. Και ενώ δεν έχουν ασχοληθεί, για παράδειγμα, καθόλου με την εγκληματική οργάνωση που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζουν μένος τώρα εναντίον του Κοντονή. Γιατί δεν βγάζουν μένος στα γραπτά τους και για την εγκληματική οργάνωση;

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι συμβιβαστήκαμε με τη λαμογιά. Ας καταλάβουμε όμως ότι επανάσταση χωρίς να χυθεί αίμα, δεν έγινε ποτέ. Επίσης, το μπουρδέλο δεν γίνεται ποτέ σπίτι. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο. Αν θέλουμε να το κάνουμε κανονικό σπίτι, θα πρέπει να ανατιναχτεί και να χτιστεί από την αρχή.

Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι αν προκύψει Grexit, να υπάρξει πρόγραμμα από την κυβέρνηση για να το ακολουθήσουν οι ομάδες. Γιατί αν υπάρξει Grexit και συνεχίσουμε με την τσαπατσουλιά που υπάρχει τώρα, θα πρόκειται για τεράστιο λάθος. Είναι σωστή η κόντρα του Σταύρου Κοντονή με το κατεστημένο της ΕΠΟ, μία κόντρα που όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι στην Ελλάδα τη ζητούσαν.

Γι΄ αυτό πιστεύω ότι χρειάζεται να στηριχτεί ο Κοντονής, καθώς φτάσαμε στην ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή θα καθίσουν και θα βρούνε όλοι μαζί μία λύση υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου ή θα πρέπει να πάμε σε ποδοσφαιρικό Grexit με πρόγραμμα και συνέπεια. 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags