Facebook Pixel Αυτόν "κλέβει" ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό!
| 2016-04-03 11:15:00

Αυτόν "κλέβει" ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό!

Αυτόν "κλέβει" ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό!

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανηφορίσει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, για να δυναμώσει την αμυντική γραμμή του Δικέφαλου!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έρχεται μέσω... Τρίπολης, καθώς το σενάριο εμπλέκει και τον Σανκαρέ!

Ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, που αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, μένει το προσεχές καλοκαίρι ελεύθερος.

Οι Αρκάδες δεν σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και για αυτό ψάχνουν να βρούνε ποιος μπορεί να είναι ο στόπερ που θα τον αντικαταστήσει.

Για αυτό και ψάχτηκαν για την περίπτωση του Μπανανά, του Πλατανιά, αν και όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει "μαρκάρει" τον παίκτη για να τον αποκτήσει.

Ένα είδος χρυσής εφεδρείας για τους πρωταθλητές, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο δηλαδή, καθώς και παλιότερα ήταν να πιάσει Λιμάνι αλλά προτιμήθηκε άλλη λύση.

Παρόλα αυτά οι Αρκάδες ψάχτηκαν, καθώς ακόμα κι αν υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαν να ελπίζουν ότι αν δεν χωρέσει στο ρόστερ των Πειραιωτών, μπορούν να τον πάρουν με τη μορφή δανεισμού στην Τρίπολη.

Μόνο που όπως έχει γίνει γνωστό στη μανατζερική πιάτσα, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αρπάξει τον παίκτη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!

Στη Θεσσαλονίκη εκτιμούν πολύ τα προσόντα και την εξέλιξή του και θέλουν, παράλληλα, να την... σκάσουν στον Ολυμπιακό!

Γράφουμε πάλι: Ο Μπανανά δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά στην πιάτσα θεωρείται περίπου κλεισμένος από τους Πειραιώτες.

Λέτε ο ΠΑΟΚ να τους κάνει τέτοιο χουνέρι; Είναι δεδομένο πάντως ότι οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για στόπερ, ο οποίος μάλιστα καλό είναι μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και να μπορεί να πάρει αμέσως τη φανέλα του βασικού αν χρειαστεί...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Αποκάλυψη: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζιμπούρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags