Facebook Pixel Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ, Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!
| 2016-04-04 13:30:00

Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ, Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ, Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Πικρές αλήθειες από τον Γιώργο Μύρτσο στο SportDog για το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ! Γιατί προτείνει τον ...Μάρκο Σίλβα στον Σαββίδη και τι προβλέπει για τα πολιτικά; 

Είναι δεδομένο πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και αυτό το πρόβλημα είναι διοικητικό. Δεν γίνεται μία μεγάλη ομάδα να διοικείται μέσω skype και ενδιάμεσα υπάρχουν 5 διαφορετικοί διερμηνείς. Άλλο λέει ο Σαββίδης, άλλο μεταφράζει ο ένας, άλλος μεταφράζει ο άλλος. Στον ΠΑΟΚ αν παρατηρήσετε μένουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και φεύγουν μόνο οι προπονητές! Μα, είναι δυνατόν να φταίνε μόνο οι προπονητές;

Όλο το ρεζουμέ για τον ΠΑΟΚ είναι οι δηλώσεις του Κλάους Αθανασιάδη. Εκείνες που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, όταν βγήκε και είπε πως αν ήταν ο ίδιος Σαββίδης, θα τους έδιωχνε όλους. Θυμίζω πως ήταν η σεζόν που ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν 5 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία, η παρέα των αποδυτηρίων κατάφερε να βγάλει την ομάδα τελευταία στα πλέι οφ.

Αλλά και η χθεσινή δήλωση του Κλάους έχει ενδιαφέρον, καθώς είπε πάλι ευθέως ότι η ομάδα χρειάζεται στεγνό καθάρισμα στα αποδυτήρια. "Όταν χάνεις τις μονομαχίες, θα έρθει η ήττα", ήταν τα λόγια του. Κι επειδή κι εμείς μπάλα παίζαμε και όχι σαντούρι, ένας προπονητής με το που μπαίνει στα αποδυτήρια πρέπει να λέει: Για να πάρουμε τη νίκη, πρέπει να πάρουμε όλες τις μονομαχίες. Αν το πει και οι ποδοσφαιριστές του δεν το κάνουν, τότε μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους που τρώνε τρία γκολ από τον Πανιώνιο.

Άρα αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι, πρώτον, καθαριστήριο στα αποδυτήρια και, δεύτερον, άμεση έλευση προπονητή από την Ιβηρική, στο στιλ του Βαλβέρδε ή του Μάρκο Σίλβα (έχω αναλύσει σχετικά σε προηγούμενα άρθα). Αυτός ο προπονητής θα ρυθμίζει από τώρα το αγωνιστικό, σε συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ίβιτς και θα δίνει εξηγήσεις στον Μίχελ, που τώρα είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ. Κι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ να ζητήσει τίτλους, γιατί έχει το ρόστερ για να το κάνει. Αλλά είναι κακομεταχειρισμένο, από πειρατές του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Τούντορ.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μπακασέτα, γιατί είναι μεγάλη ιστορία αυτό το παιδί. Είχε έρθει δανεικός και στον Άρη κάποτε, έδωσε μάχες στο γήπεδο και τώρα ήρθε η δικαίωση. Ο Μπακασέτας βγάζει πάθος στο γήπεδο και του δίνω συγχαρητήρια. Γιατί από τους διάφορους δανεικούς και τους γυρολόγους, έδειξε ότι είναι πολύ ηθικό παιδί και το καλοκαίρι θα είναι πρώτος τόχος όλων των ομάδων στην Ελλάδα. Αρκεί όμως να κάνει σωστή επιλογή για την εξέλιξη της καριέρας του, να πάει κάπου που να μπορεί να βγάλει το ταλέντο του.

Στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, αν δεν πουληθεί ο Φορτούνης και με δεδομένη την παρουσία του Τσόρι, δεν θα παίξει ποτέ. Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι δύσκολη, είναι πύργος της Βαβέλ και κουμάντο πια κάνει ο Λέτο. Θεωρώ ότι και στην ΑΕΚ δεν κολλάει. Πιστεύω ότι η ομάδα που μπορεί να λειτουργήσει ο Μπακασέτας, είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί χρόνια τώρα πονάει σε αυτή τη θέση. Αρκεί να βρεθεί ένας καλός προπονητής, για να τον αξιοποιήσει.

Τέλος, θέλω να κλείσω με ένα πολιτικό σχόλιο. Γιατί έτσι όπως συμπεριφέρονται οι πολιτικοί στην Ελλάδα, μας ωθούν να βγει πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Εγώ έχω χρόνια που δεν ψηφίζω, αλλά οι άνθρωποι είναι τρελοί! Έτσι όπως το πάνε, θα δούμε πίσσα και πούπουλα στους δρόμους. Ξέρεις τι είναι να είσαι στη χώρα σου και να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου, επειδή έχουν κλείσει τον δρόμο οι λαθρομετανάστες; Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως... 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags