Facebook Pixel "Παπάς μας καταριόταν και μας έβριζε"!
| 2016-04-04 19:14:00

"Παπάς μας καταριόταν και μας έβριζε"!

"Παπάς μας καταριόταν και μας έβριζε"!

Ο πρόεδρος του Οπουντίου Μαρτίνου, Μιχάλης Μπάτσος, σε ανακοίνωση του για το εκτός έδρας ματς των «πρασίνων» στη Νεοκαισάρεια για το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής κατήγγειλε απίστευτα πράγματα!

Αναλυτικά το κείμενο από το efthia.gr:

«Έχω εφτά χρόνια στη διοίκηση, τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά από προπονητή δεν έχω αντιμετωπίσει. Απαράδεκτος και υποκινητής όλων των επεισοδίων σε βάρος της ομάδας μας είναι ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Θεοδοσιάδης. Από το πρώτο λεπτό ήταν εριστικός βρίζοντας τα παιδιά, μη σεβόμενος ούτε το συνάδελφό του, Μάκη Ζαχαρόπουλο, η προσωπικότητα του οποίου είναι αναγνωρισμένη από όλους τους παράγοντες που έχει περάσει μέχρι σήμερα η Λοκρική ομάδα, κάτι που μαρτυρούν οι μέχρι τώρα δηλώσεις όλων αυτών! Εμείς παίζουμε για την ιστορία μας, αυτοί μπορεί να έπαιζαν για τη σωτηρία τους, δεν τους δίνει όμως κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι όταν δύο χρονιές που έπαιξαν στο Μαρτίνο ήρθαν κύριοι και κύριοι έφυγαν. Μάλιστα φέτος και ως νικητές. Παράπονα υπάρχουν και από τη συμπεριφορά των αντίπαλων ποδοσφαιριστών, όχι για το σκληρό παιχνίδι τους, αυτό ως ένα σημείο ήταν αναμενόμενο, αλλά για τις χυδαίες βρισιές, προς του συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές που τόλμησαν να αντισταθούν.

Να ευχαριστήσω όμως τον πρόεδρο του Αχιλλέα και τον Αντιπρόεδρο, καθώς έκαναν ότι μπορούσαν για να ηρεμήσουν τον κόσμο, αλλά και την αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο που απέτρεψε τα χειρότερα, ώστε να φύγουμε χωρίς τραυματισμούς».

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ του efthia.gr: «Εξαιρετική περίπτωση οπαδού φαίνεται να είναι και ο παπάς που βρέθηκε πίσω από την εστία του Μαρτίνου και «έλουσε» με πλήθος κοσμητικών αλλά και κατάρες τον τερματοφύλακα του Οπουντίου, Δημήτρη Γιουργούση! Ειδικά στη φάση του πέναλτι, που ο Γιουργούσης δεν επέτρεψε να πάρει κεφάλι στο σκορ ο Αχιλλέας, ο «ιερωμένος» ξεπέρασε τον εαυτό του σε ευρηματικότητα χυδαίων εκφράσεων και… ευχών.» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags