Facebook Pixel Χαμός με τις δηλώσεις του Βεργέτη για Παναθηναϊκό!
| 2016-04-05 22:15:00

Χαμός με τις δηλώσεις του Βεργέτη για Παναθηναϊκό!

Χαμός με τις δηλώσεις του Βεργέτη για Παναθηναϊκό!

Οργισμένες αντιδράσεις στον κόσμο και όχι μόνο του Τριφυλλιού προκάλεσαν οι ατάκες του πρώην τεχνικού της Τρίπολης στην «Αθλητική Κυριακή». Διαβάστε τι είπε και τι ακολούθησε!

Ο Αστέρας Τρίπολης, κυρίως λόγω Γιώργου Μποροβήλου, μόνο συμπαθής δεν είναι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Σχετικά πρόσφατα είναι, άλλωστε, τα tweets του Γιάννη Αλαφούζου, o oποίος καταφερόμενος κατά του Ηλία Σπάθα, για τη διαιτησία του στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός, είχε γράψει: "Ο Σπάθας θυμάται τα όργια του στον Αστέρα", προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Αρκάδων που τον είχαν αποκαλέσει "γραφικό"!

Ο πρώην, λοιπόν, τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, έριξε περισσότερο νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης με τα λεγόμενά του στην "Αθλητική Κυριακή". 

"Ο Παναθηναϊκός βγάζει μιζέρια και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και τα βάζει με τον Ολυμπιακό και τα αρμόδια όργανα", είπε ο 40χρονος τεχνικός προκαλώντας δυσφορία σε διοικητικούς και όχι μόνο κύκλους των "πρασίνων".

Επισήμως δεν σχολιάστηκε τίποτα βέβαια, όμως στον Παναθηναϊκό θυμούνται ότι το όνομα του Βεργέτη είχε "παίξει" για τον πάγκο του Ολυμπιακού, όταν έφυγε ο Μίτσελ, οπότε τα όσα ακούστηκαν ...ανεπισήμως είχαν να κάνουν με τις "καλές σχέσεις" που έχει ο Βεργέτης με τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, η "απάντηση" προς τον Έλληνα τεχνικό ήρθε από κάποιους γνωστούς ρεπόρτερ της ομάδας και διάφορα "πράσινα" Μέσα, ενώ τα μηνύματα των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαιτέρως οργισμένα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξυπνη "βόμβα" ΠΑΟ με ξένο άσο της Σούπερ Λιγκ!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags