Facebook Pixel Γεωργίου speaking για Μπάγερν!
| 2016-04-08 21:42:00

Γεωργίου speaking για Μπάγερν!

Γεωργίου speaking για Μπάγερν!

Οπως όλος ο κόσμος, έτσι και εγώ, την είχα μέσα στα δύο πρώτα φαβορί για να σηκώσει φέτος την κατσαρόλα του Τσαμπίονς Λιγκ. Ομως, από την Τρίτη το βράδυ η εμπιστοσύνη μου γι’αυτήν κλονίστηκε πολύ. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου 

Και φυσικά εννοώ την Μπάγιερν. Από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους είχε αρχίσει να κάνει νερά, αλλά χθες με τη Μπενφίκα φάνηκε καθαρά ότι περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Το ίδιο άλλωστε δείχνει και στα τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσκλίγκα.

Το πρώτο που διαπιστώνει κανείς από τη σημερινή Μπάγιερν είναι ότι δεν αποτελεί πια τον μπαμπούλα και το φόβητρο για την κάθε αντίπαλη ομάδα. Δυσκίνητη, βαρύκόκκαλη, χωρίς μπρίο, χωρίς σκέρτσο και χωρίς τις έξυπνες επινοήσεις που είχε μέχρι πριν από λίγο καιρό στην ανάπτυξή της. Η γοητεία, το μπρίο και η αστραπιαία ταχύτητα που της έδινε ο Ρόμπεν, έχουν αντικατασταθεί τώρα από την υπερβολική ταχύτητα και τον υπέρμετρο δυναμισμό αυτής της σκοτώστρας που λέγεται Βιντάλ. Ο Ριμπερί έχει καταντήσει μια γραφική καρικατούρα, ο Μίλερ είναι από μόνος του ένα ντυμένο ξύλο, ο Λεβαντόφσκι είναι ντεφορμέ και έχει χάσει την απλότητά του και ο πράγματι σούπερ τεχνίτης Ντα Κόστα έχει παραγίνει ατομιστής. Θέλει μια μπάλα μόνος του. Αντίθετα, σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Κομάν, αλλά ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει την ίδια βιόλα. Τον βάζει πάντα στο β΄ ημίχρονο. Σαν να του λέει, δηλαδή, μπες μέσα να με σώσεις... ήμαρτον!!!

Εκεί, όμως, που το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εντάξει, λείπουν τα δύο βασικά σέντερ μπακ και ο Πέπε έχει αναγκαστεί να βαφτίσει σαν στόπερ, δύο αμυντικά χαφ. Τρύπες, πολλές τρύπες. Αν η Μπενφίκα το πίστευες χθες περισσότερο θα είχε σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Εστω και με αυτόν τον τεμπέλη τον Μήτρογλου, που όντων χθες δεν τροφοδοτήθηκε.

Πηγή: real.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags