Facebook Pixel Το ήθελε πιο πολύ ο Γηραιός
| 2016-04-10 20:57:00

Το ήθελε πιο πολύ ο Γηραιός

Το ήθελε πιο πολύ ο Γηραιός

O Γηραιός κατάφερε να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, νικώντας στο Καυτανζόγλειο με 3-0 τον υποβιβασμένο Πανθρακικό σκοράροντας τα δύο τελευταία γκολ από το 87` και μετά!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σκόραρε και πάλι μετά από τρία παιχνίδια και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σε ένα παιχνίδι γοήτρου. Οι "κυανόλευκοι" φρόντισαν να βάλουνε τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Λεοζίνιο στο 17’ κρατώντας το καλύτερο για το τέλος. Σε ένα δίλεπτο οι δύο από τις τρεις αλλαγές του τεχνικού του "Γηραιού" πέτυχαν από ένα γκολ. Ο Ρομάνο στο 88’ και ο Περόνε στο 89’ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Ωραίος ο Λεοζίνιο!

Ο Γηραιός ξεκίνησε δυνατά στην Κομοτηνή, έχοντας στο πρώτο 5λεπτο, δυο καλές στιγμές με τον Βέλλιο, ώσπου οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 17`. Ο Λεοζίνιο με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 0-1! Μετά το γκολ του Ηρακλή οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς προσπαθώντας να απειλήσουν από τον άξονα, με τις φάσεις πάντως να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, όπως μια κεφαλιά του Χασομέρη στο 33` και άλλη μια κεφαλιά από τον Βέλλιο στο 41`. Τίποτα αξιόλογο στο πρώτο μέρος από τις δυο ομάδες, πλην του ωραίου γκολ του Λεοζίνιο.

Ξέσπασε στο τέλος

Φορτσάτος μπήκε ο "Γηραιός" στο β` μέρος. Στο 53` έγινε γύρισμα του Μοντέιρο στον Ιντζόγλου από το ύψος του πέναλτι το σουτ του κόντραρε και στη συνέχεια η κεφαλιά του Βέλλιου πέρασε παράλληλα, ενώ στο επόμενο λεπτό έγινε διαγώνιο σουτ του Μοντέιρο απέκρουσε ο Αθανασιάδης και στη συνέχεια το σουτ του Λεοζίνιο κόντραρε. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 και στο 64` με τον Λεοζίνιο, ενώ στο 66` ο Τσιλιανίδης καθυστέρησε μες στην περιοχή και η ευκαιρία χάθηκε.

Από `κει και πέρα έπεσε ο ρυθμός του ματς, αλλά στο 83` ο Ρομάνο έδωσε στον Περόνε στην πλάτη της άμυνας με τον Αθανασιάδη να λέει «όχι» και στη συνέχεια πολύ καλό σουτ του Τσιλιανίδη που πήγαινε στο παράθυρο του Αθανασιάδη, που απέκρουσε πάλι! Ό,τι δεν έγινε στα προηγούμενα λεπτά, το είδαμε στο τελευταίο 5λεπτο! Ο Τσιλιανίδης έδωσε εντυπωσιακή πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Ρομάνο, με τον Αργεντινό να σφραγίζει τη νίκη για τους «κυανόλευκους» με όμορφο τελείωμα. Στο 89` ο Ρομάνο είδε την κίνηση του Περόνε, με τον επιθετικό του Γηραιού να τελειώνει με δυνατό σουτ τη φάση για το 3-0. Ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με 10, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ιντζόγλου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά (58’ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (65’ Μουδούρογλου).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (85’ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75’ Ρομάνο), Βέλλιος (79’ Περόνε).

Γκολ: Λεοζίνιο 17’, Ρομάνο 88’, Περόνε 89’

Κίτρινες: Ρούσσος 23’, Τσιλιανίδης 38’, Ιντζόγλου 48’, Καραγκούνης 76’,

Κόκκινη: 90’+1’ Ιντζόγλου (με δεύτερη κίτρινη) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags