Facebook Pixel "Ο Μπουονανότε επιστρέφει στη La Liga"
| 2016-04-11 23:48:00

"Ο Μπουονανότε επιστρέφει στη La Liga"

"Ο Μπουονανότε επιστρέφει στη La Liga"

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Primera Division. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα fichajes.com, καθώς θεωρεί ότι οι εμφανίσεις του Enano είναι τέτοιες ώστε να του ανοίγουν ξανά μία πόρτα στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Σαφέστατα ο Μπουονανότε έχει παραστάσεις από την Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στη Μάλαγα και στην Γρανάδα. Και το δημοσίευμα επικαλείται ένα ρεπορτάζ του Don Balon, το οποίο τονίζει ότι η επιστροφή του Enano στην Ιβηρική χερσόνησο είναι θέμα μηνών. Μαλιστα το χαρακτηριζει και ως «δεδομένο».

Βέβαια το δημοσίευμα επικαλείται και την πρόσφατη συνέντευξη του άσου της ΑΕΚ στην ισπανική Marca: «Θα μου άρεσε πολύ να παίξω υπό τις οδηγίες του Μπερίσο σε μία ομάδα σαν τη Θέλτα.» είχε πει ο Μπουονανότε ενώ είχε εκφραστεί με καλά λόγια και για τις Βιγιαρεάλ και Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο μίας μικρής ανάλυσης της Λα Λίγκα: «Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως και η Θέλτα, η Βιγιαρεάλ και η Ράγιο, προσφέρουν ωραίο θέαμα και καλό ποδόσφαιρο».

Σίγουρα αυτές οι ατάκες του Enano έχουν πυροδοτήσει φημολογίες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως και να ‘χει ο Μπουονανότε έχει ακόμη συμβόλαιο εν ισχύ με την «Ένωση» και επομένως θα πρέπει να υπάρξει μία επαφή με την ίδια την ΑΕΚ για όποιον ενδιαφέρεται.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags