Facebook Pixel ΤΡΕΛΑ ΑΕΚ!Πάει για "μπαμ" από την Primera Division! (BINTEO)
| 2016-04-16 08:56:00

ΤΡΕΛΑ ΑΕΚ!Πάει για "μπαμ" από την Primera Division! (BINTEO)

ΤΡΕΛΑ ΑΕΚ!Πάει για "μπαμ" από την Primera Division! (BINTEO)

Αυτή είναι μεταγραφή για την Ένωση! Διαβάστε για τον παικταρά από την Ισπανία που εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ λοιπόν φέρεται να είναι ο Αντόνιο Σανάμπρια της Χιχόν που αγωνίζεται στους Ισπανούς ως δανεικός από τη Ρόμα!

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο 20χρονος Παραγουανός φορ προτάθηκε το περασμένο διάστημα και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχει κλέψει τις καρδιές όλων.

Ο "Τόνι" έχει κάνει παπάδες φέτος στην Primera Division, σκοράροντας 11 γκολ σε 23 εμφανίσεις και προσπαθώντας να σώσει σχεδόν μόνος του τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Σανάμπρια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, η οποία τον πήρε στην περίφημη «Μασία» στα 13 του και πέντε χρόνια αργότερα τον πούλησε στη Ρόμα έναντι 4,5 εκατ. ευρώ.

Μπορεί λοιπόν όλο αυτό το πακέτο να κάνει την περίπτωσή του να μοιάζει δύσκολη (συνυπολογίζοντας ότι είναι και διεθνής ως ο δεύτερος νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Παραγουάης) ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχει έδαφος για να συζητήσει μαζί του. Και σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ πιθανό να προγραμματιστεί και ταξίδι στην Ισπανία το προσεχές διάστημα για χάρη του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags