17/04/16 - 16:17

Αιχμηρό σχόλιο Καραπαπά για το θέμα των δανεικών!

Διαβάστε τι έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του Στ. Κοντονή, αλλά και το μήνυμα που στέλνει στους… απέναντι.

Αιχμηρό σχόλιο Καραπαπά για το θέμα των δανεικών!
59.784views 0shares

Πολλή συζήτηση έχει γίνει μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή σχετικά με το θέμα δανεισμού παικτών σε άλλες ομάδες, όπου έθεσε ουσιαστικά το θέμα για την δημιουργία «Β» ομάδων όπως συμβαίνει και στην Ισπανία.

Σε όλα αυτά τοποθετήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο facebook.

«Κάτι αντικειμενικοί και... αστειέμπορες, ειρωνεύονται με αφορμή τις δηλώσεις Κοντονή για τους δανεισμούς των ομάδων. Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ το δανεισμό ΠΕΝΤΕ ποδοσφαιριστών στη Νίκη Βόλου πριν δυο χρόνια από ΜΙΑ ομάδα! Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ τον "δανεικό" από τον Ολυμπιακό Καραμάνο να σκοράρει το μοναδικό γκολ στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0. Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ εδώ και ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ να υπάρχουν ομάδες "Β" στα Ισπανικά πρότυπα! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΟΥΠΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ...»


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ