Facebook Pixel ΘΡΥΛΟΣ και στους Νέους!
| 2016-04-17 18:30:00

ΘΡΥΛΟΣ και στους Νέους!

ΘΡΥΛΟΣ και στους Νέους!

Ο Ολυμπιακός το σήκωσε (και) στο πρωτάθλημα Νέων! Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά το 8-2 επί της Καλλονής στου Ρέντη, σφράγισε και μαθηματικά τον δεύτερο σερί τίτλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καθαρίσουν από αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο το σκορ είχε εκτοξευθεί στο 3-0 και μοιραία το υπόλοιπο παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καταιγιστική, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκόραρε οκτώ φορές. Ο Βρουσάι άνοιξε το σκορ στο 2', ο Ανδρούτσος στο 4' έκανε το 2-0 και ο Βατουσιάδης το 3-0 με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Στο 17' ο Ρέτσος πέτυχε το 4-0, στο 41' ο Ανδρούτσος ανέβασε τον δείκτη με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 5-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ανδρούτσος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 79', ο Βρουσάι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το έβδομο «ερυθρόλευκο» γκολ και ο Βάρκας ένα λεπτό μετά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα, η Καλλονή είχε μειώσει δύο φορές με τον Σοφιαννή, στο 65' και το 85'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός Κ20:
Γαβαλάς, Σάλιακας (76' Μπέτσας), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (64' Τζουμάκης), Ανδρούτσος, Λάτσι (80' Βάρκας), Βρουσάι.
Καλλονή Κ20: Μάλλης, Τοπάλλι, Τηνιακός, Βελετάκης, Κρητικός (50' Σεφουλλάι), Στάτης, Γιώργου, Τζελίδης, Μπαστιάνος, Σοφιάνης (86' Πεταυράκης), Τζανετέλλης (84' Βλαδίκας).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την κατάκτηση του τίτλου:

Βασίλης Βούζας (προπονητής): «Αξίζαμε αυτό το Πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε. Το δείξαμε στα παιχνίδια που έχουμε δώσει έως σήμερα και θα το δείξουμε και σ΄ αυτά που απομένουν. Δικαιωματικά σ’ αυτή την ομάδα άξιζε η πρώτη θέση και τα παιδιά φρόντισαν να την έχουν στην κορυφή από την αρχή έως το φινάλε. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Συνεχίζουμε έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε νίκες. Επιζητούμε συνεχώς την βελτίωση γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Το να κατακτάς το Πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντικό και αυτή η επιτυχία ανήκει στα παιδιά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει ότι είναι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όσους δούλεψαν για την ομάδα, φυσικά την διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παιδιά από την ομάδα Νέων έπαιξαν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά θέλουμε να πούμε στα παιδιά πως αυτή είναι η αρχή και πως τ’ αποτελέσματα έρχονται με πολύ δουλειά και κάτω το κεφάλι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Φώτης Στρακόσια (βοηθός προπονητή): «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα από την αρχή έως το τέλος και δίκαια είναι στην κορυφή. Το άξιζαν τα παιδιά. Εμείς ως προπονητές της Ακαδημίας είμαστε και παιδαγωγοί και οφείλουμε να προετοιμάζουμε τα παιδιά για να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες που θα τους παρουσιαστούν στο παρών και στο μέλλον. Χρειάζεται δουλειά και σωστή νοοτροπία για να πετύχεις και αυτά είναι που θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags