Facebook Pixel Δεν έχουν κ...λα οι καλοί Ολυμπιακοί!
| 2016-04-18 13:45:00

Δεν έχουν κ...λα οι καλοί Ολυμπιακοί!

Δεν έχουν κ...λα οι καλοί Ολυμπιακοί!

Τρελό χώσιμο από τον Γιώργο Μύρτσο για την «ερυθρόλευκη» φιέστα: "Έφτασε στο Καραϊσκάκη να γίνεται κερκίδα με ...ντουντούκα, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα"!

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους παίκτες του Ολυμπιακού δηλαδή, για τους πανηγυρισμούς τους. Να ξέρει ο κόσμος ότι ο ποδοσφαιριστής δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του, όλα αυτά που ακούγονται, γιατί είναι παιδιά οι ποδοσφαιριστές.

Αυτοί νομίζουν ότι έκαναν 30 και 40 βαθμούς διαφορά μόνοι τους και οι άλλοι από κάτω έχουν την καραμέλα της διαιτησίας στο στόμα τους και καλύπτουν τις αδυναμίες τους χωρίς να κοιτάζουν να τις διορθώσουν. Και συνεχίζεται να υπάρχει κακοποίηση ενός αθλήματος που στην Ελλάδα επιμένουμε να το λέμε ποδόσφαιρο...

Σε πιάνει θλίψη με αυτό το πράγμα και δεν γίνεται τίποτα προς το καλύτερο. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου: Συνεχίζουμε όπως ήμασταν, ξεχάστηκε το Grexit, ξεχάστηκαν όλα. Τρώνε φάπα όλοι και κάθονται στα αυγά τους. Αν δούμε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φαντάζομαι ότι λίγο πριν το τέλος υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη βαθμολογία. Στην Ισπανία έκανε τρεις ήττες η Μπαρτσελόνα, πήρε φωτιά το πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός σχεδόν απαγορεύεται να χάσει μία φορά! Δεν γίνεται μία ομάδα να έχει 40 βαθμούς διαφορά από τους άλλους, δεν γίνεται! 

Το Καραϊσκάκη δεν ήταν γεμάτο στη χθεσινή φιέστα, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει φύγει η καύλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Τι πάει να πει για έναν Ολυμπιακό το 43ο πρωτάθλημα; Μετά θα έρθει το 44ο, στη συνέχεια το 45ο... Ο οπαδός του Ολυμπιακιού είναι καυλωμένος με την Ευρώπη, εκεί θέλει πορεία. 

Ο οπαδός του Ολυμπιακού είναι περήφανος, δεν του αρέσει να τον ξεφωνίζουν για διαιτησίες, παρασκήνιο κ.λπ. Εδώ στο Καραϊσκάκη έφτασε να γίνεται κερκίδα με ντουντούκα, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Κάποτε σε αυτό το γήπεδο έτρεμαν τα τσιμέντα από τις φωνές των οπαδών. Αλλά οι καλοί Ολυμπιακοί δεν γουστάρουν αυτό που βλέπουν. Εντάξει, πήρε το πρωτάθλημα με 30 και 40 βαθμούς διαφορά στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη δεν κατάφερε να περάσει ούτε την Άντερλεχτ! Πώς να πάνε στο γήπεδο μετά; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλά έκανε ο Μαρινάκης και δεν έδωσε την κούπα!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags