19/04/16 - 11:00

Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Χολέμπας;

Ο Έλληνας μπακ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, για να συνεχίσει την καριέρα του!

Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Χολέμπας;
46.723views 0shares

Η περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας είναι ιδιαίτερη, καθώς άρχισε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιπέδου από κάπως... μεγάλη ηλικία.

Η ιστορία του, λίγο - πολύ, είναι γνωστή και αποτελεί ελπίδα δικαίωσης, για κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Χολέμπας ηταν από τα καλύτερα της καριέρας του, ενώ μέσω των "ερυθρόλευκων" και της εθνικής ομάδας βρέθηκε στη Ρόμα.

Φέτος η καριέρα του δεν πηγαίνει τόσο καλά στη Γουότφορντ και, από ό,τι φαίνεται, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του...

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί στην πιάτσα, μάλιστα, ο Χοσέ ήδη έχει κάνει... νεύμα προς την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί ότι στο Λιμάνι μπορεί να πάρει ξανά τη φανέλα του βασικού!

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το φετινό καλοκαίρι είναι, περίπου, δεδομένη, η αποχώρηση του Μαζουακού και ο Ολυμπιακός θα ψάξει για αριστερό μπακ επιπέδου.

Υπό προϋποθέσεις, βέβαια, θα μπορούσε να απασχολήσει τόσο τον Παναθηναϊκό (που επίσης αναμένεται να ψάξει για αριστερό μπακ), αλλά και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που πιθανότατα θα προχωρήσουν σε ενίσχυση της θέσης...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ