Facebook Pixel Η δήλωση Βίτορ που θα τρελάνει τον Σαββίδη!
| 2016-04-19 18:27:00

Η δήλωση Βίτορ που θα τρελάνει τον Σαββίδη!

Η δήλωση Βίτορ που θα τρελάνει τον Σαββίδη!

Αν δει ο Ιβάν αυτά που έχει πει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του Δικεφάλου, τότε το πιθανότερο είναι να μην του… επιτρέψει να ξαναμπεί στην Τούμπα.

Εντάξει, υπερβάλουμε λίγο, ωστόσο η αποθέωση του Ολυμπιακού από τον Βίτορ, είναι κάτι που δεν περιμέναμε και σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στους οπαδούς και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στην “A Bola” για το μέλλον του, για τα επεισόδια στην Ελλάδα, αλλά και για τον λόγο που οι Πειραιώτες έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες!!

«Έχω την ευκαιρία να ανανεώσω, αλλά έχω προτάσεις από το εξωτερικό. Θα δω τι είναι το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Μπαίνω σε ένα κεφάλαιο της ζωής μου, θα γίνω 27 χρονών, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι καλά μελετημένο. Θα δώσω μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ γιατί περνάω καλά εδώ. Όταν ήρθα αισθανόμουν την ανάγκη να δώσω μία νέα προοπτική στην καριέρα μου, να παίξω ποδόσφαιρο και να φανώ χρήσιμος. Δεν μετάνιωσα που ήρθα. Είναι μια πολύ θετική εμπειρία, η ομάδα με βοήθησε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αρχηγός», ανέφερε.

Σχετικά με το εάν θεωρεί ότι είναι δύσκολο μια ελληνική ομάδα να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό ο Βίτορ επεσήμανε: «Ναι, είναι κυρίως λόγω των χρημάτων που διαθέτει ο σύλλογος. Είναι πολύ ανώτερος από τις άλλες ομάδες. Σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε και συνέχισε σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα...

«Δεν μπορούν να συγκριθούν. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αυστηροί και επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο αντικείμενα που στην Πορτογαλία απαγορεύονται. Ένα παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό άργησε να αρχίσει επειδή οι οπαδοί είχαν αφήσει ψάρια στον πάγκο των αντιπάλων», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags