Facebook Pixel Άρνεσεν: "Πέρασα ωραία εδώ"
| 2016-04-21 10:53:00

Άρνεσεν: "Πέρασα ωραία εδώ"

Άρνεσεν: "Πέρασα ωραία εδώ"

Μπορεί οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Φρανκ Άρνεσεν να έχουν πια χωρίσει, αλλά ο Δανός έδωσε το παρών στη γιορτή για τα 90 χρόνια του συλλόγου και κάθε άλλο παρά... χολωμένος ήταν

Ο Άρνεσεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις και δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έφτασε παρέα με έναν ακόμη... πρώην και συγκεκριμένα με τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Όπως δήλωσε ο Δανός:"Eίχα κάποιες δουλειές ακόμα να κάνω στη Θεσσαλονίκη, έμαθα για την εκδήλωση, ο ΠΑΟΚ με κάλεσε και είπα αμέσως ναι γιατί πέρασα ωραία εδώ..."

Για το πως αισθάνεται που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε:"Νιώθω πάρα πολύ καλά που είμαι εδώ πέρα και δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή τη γιορτή, γιατί μπορεί να έμεινα λίγο καιρό αλλά δέθηκα με την ομάδα..."

Για την εκδήλωση του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει ο κύριος Σαββίδης, καθώς ενώνει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και δείχνει να αγαπάει τον σύλλογο"

Ο Άρνεσεν έδειξε και απόλυτα ενημερωμένος για τα όσα έχουν συμβεί στον ΠΑΟΚ από τότε που έφυγε και συγκεκριμένα για τον επεισοδιακό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό καθώς και για το "διαζύγιο" με τον Φρανκ Άρνεσεν: "Σε έναν τέτοιο σύλλογο αλλαγές έρχονται. Νοιώθω καλά που η ομάδα τα πήγε ωραία και χαίρομαι που μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ από τους μείον πέντε στους μείον τρεις".

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, Ιβάν Σαββίδης, Φρανκ Άρνεσεν και Ιάκωβος Αγγελίδης τα είπαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα. Μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται, ωστόσο, αποδεικνύουν πως διατηρούν άριστες σχέσεις... 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags