Facebook Pixel Κατεβαίνει η Κ-20 του ΠΑΟΚ, -43 από τον Ολυμπιακό!
| 2016-04-22 13:45:00

Κατεβαίνει η Κ-20 του ΠΑΟΚ, -43 από τον Ολυμπιακό!

Κατεβαίνει η Κ-20 του ΠΑΟΚ, -43 από τον Ολυμπιακό!

Φοβερός Γιώργος Μύρτσος στο Sportdog για τις "γλίτσες" που έπεσαν πάνω στον Σαββίδη. Γιατί ήταν φιάσκο η γιορτή του Δικεφάλου και ποιος μπέρδεψε τη ...λούτσα με τη βούρτσα;

Η γιορτή του ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο φιάσκο. Από την αρχή έτσι όπως δομήθηκε ήταν λάθος. Τώρα θα πέσουν όλοι πάνω στον Σαββίδη γι΄ αυτό το φιάσκο. Μόνο που η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και όλα μαθεύονται. Και μαθεύτηκε ότι ο Σαββίδης ήταν σκασμένος μετά το τέλος της εκδήλωσης, με όσα συνέβησαν. Γιατί ο άνθρωπος ανέθεσε σε κάποιους τεχνοκράτες να κάνουν μία ωραία γιορτή για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ρώτησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Γιατί τα γεννέθλια γίνονται για τον κόσμο, όχι για τους παράγοντες και τους πολιτικούς. Τα γεννέθλια που έπρεπε να γίνουν για τον λαό του ΠΑΟΚ, δεν έγιναν ποτέ. Σήμα κατατεθέν του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα και εκεί έπρεπε να γίνει η γιορτή, κατά την άποψή μου. Ανοιχτή για τον κόσμο, με εκδηλώσεις κ.λπ.

Έχουν γίνει απίστευτες ασχήμιες, γι΄ αυτό κατέληξε σε φιάσκο, με κορυφαία τρία παραδείγματα που προκαλούν όχι απλώς αλγεινή εντύπωση, αλλά εμετική διάθεση. Το πρώτο είναι ότι δεν κλήθηκε ο Βασίλης Σεργιαννίδης, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά το πρωί της ημέρας που ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση. Το δεύτερο είναι η μη πρόσκληση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που είναι η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ. Και το τρίτο ήταν η σέξι Έλένα, που μπέρδεψε τη ...λούτσα με τη βούρτσα! Μπέρδεψε τον Τσαλόπουλο, που πήρε νταμπλ πέρσι με τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, με έναν παλιό παράγοντα! Πιάσε το αυγό και κούρευτο! Για να σταματήσει να εκτίθεται ο Ιβάν Σαββίδης, πρέπει να διώξει άμεσα τους δημοσίους υπαλλήλους που έχει γύρω του και να φέρει δίπλα του παράγοντες με ΠΑΟΚτσήδικο dna.

Αλλά, καλώς ή κακώς, αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρω έχουν άποψη και δεν θέλουν μηνιάτικο. Αυτοί όμως είναι η μόνη σωτηρία του ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση για τα 90 χρόνια είναι ο καθρέφτης λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάθε έξι μήνες στην Αθήνα γελάνε με τον ΠΑΟΚ, γιατί εμφανίζεται και άλλος εκπρόσωπος της ομάδας. Τη μία ο Βρύζας, την άλλη ο Αγγελίδης, ο Μίχελ, κάθε φορά και άλλος. Πρέπει ο Σαββίδης να επιλέξει τους ικανότερους ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες, όπως είναι για παράδειγμα ο Βεζυρτζής, που να γνωρίζουν το dna του ΠΑΟΚ. Γιατί διαφορετικά η ομάδα θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται σαν νεόπλουτη και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν αρέσει αυτό.

Όσον αφορά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένη η άποψή μου: Ο Σαββίδης έχει γίνει έρμαιο του καθενός που υπάρχει γύρω του. Καλώς ή κακώς είπε πως δεν κατεβάζει την ομάδα στον επαναληπτικό. Και πέσανε πάνω του οι πρώτες γλίτσες και του είπαν ότι για το καλό του ΠΑΟΚ πρέπει να κατεβάσει την Κ 20. Οι δεύτερες γλίτσες, τώρα, του λένε να πάει με την κανονική ομάδα. Στο τέλος θα χαρακτηριστεί κωλοτούμπας ο Σαββίδης, ενώ δεν είναι τέτοιος άνθρωπος με τον παρορμητισμό του. Ας σκεφτούμε ότι βρίσκεται σε μία χώρα που δεν ξέρει τη γλώσσα και ακόμα επικοινωνεί μέσω διερμηνέα.

Ενώ λοιπόν δεν μπορεί να αντιληφθεί το κλίμα που υπάρχει, τον πιάνουν και του λένε οι γλίτσες ότι θα καταστραφεί η επιχείρησή του, ο ΠΑΟΚ δηλαδή, αν δεν κατεβάσει την ομάδα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι πολύ πιθανό να τον ψήσουν; Αν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι δίπλα του όμως, εκείνοι που ανέφερα νωρίτερα, θα του έλεγαν "Όχι, μην κατέβεις. Θα πάμε -3 την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα. Και τι έγινε; Αντί για 40 βαθμούς διαφορά που έχουμε τώρα, θα πάμε στους 43". Λες και πάνε για πρωτάθλημα του χρόνου. Για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα πάει μόνο αν γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην ομάδα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το φοβερό deal τού Μαρινάκη που θα τρελάνει κόσμο!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags