Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός είναι γίγαντας στην Ευρώπη"!
| 2016-04-26 08:18:00

"Ο Ολυμπιακός είναι γίγαντας στην Ευρώπη"!

"Ο Ολυμπιακός είναι γίγαντας στην Ευρώπη"!

Χαρούμενος που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά και περήφανος για την προσωπική του πρόοδο και παρουσία κυρίως στο δεύτερο μισό της σεζόν δήλωσε ο Σάσα Ζντιέλαρ μιλώντας στον σερβικό Τύπο.

«Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη παίξαμε πολύ καλά. Δημιουργούμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και είμαστε πραγματικά μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει διαφορά με τις μεγάλες ομάδες της Δυτικής Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι γίγαντας στην Ευρώπη από κάθε άποψη και εγώ εδώ νιώθω τρομερά», ανέφερε ο νεαρός μέσος.

Για τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό είπε: «Η μάχη για μία θέση στο ρόστερ ήταν σκληρή και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Έπαιξα όμως σε πολλά ματς και παρότι είχα και πρόβλημα ετοιμότητας λόγω τραυματισμού είμαι περήφανος για το δεύτερο μισό της χρονιάς. Έπαιξα και στην Ευρώπη. Η ομάδα είναι χαρούμενη και εμένα με γεμίζει πολύ αυτό που κάνω. Μου δίνει δύναμη», ενώ για τη συνεργασία του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς ανέφερε: «Παίξαμε αρκετά μαζί με τον Λούκα. Το στιλ μας ήταν επιθετικό. Παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας».

Όσο για το μέλλον του; «Η δουλειά μου εδώ δεν έχει τελειώσει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να μάθω να γίνομαι καλύτερος. Να χτίσω και άλλο το προφίλ μου ως παίκτης και να βελτιωθώ. Ο προπονητής και η ομάδα πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέρος της ομάδας. Η ζωή μου είναι σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Είχα μία καλή σεζόν όμως πρέπει να κρατήσω τα πόδια μου στο έδαφος. Να είμαι ρεαλιστής και να πατάω στην γη».

Τέλος, για το μεγάλο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στις 10 Μαΐου στο Βελιγράδι τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στο 'Μαρακανά'. Πιστεύω και περιμένω πως θα είναι ένα γεμάτο στάδιο. Μακάρι να είναι και κόσμος μας εκεί. Για εμάς ήταν μία τέλεια σεζόν. Κερδίσαμε ήδη το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχουμε το αβαντάζ του 3-0 με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα έχουμε τον τελικό της 7ης Μαϊου και θέλουμε το νταμπλ. Μετά θα βρεθούμε στο Βελιγράδι. Περιμένουμε πώς και πώς αυτό το ματς». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags