Facebook Pixel Αλλάζει γνώμη ο Κοντονής;
| 2016-04-27 12:18:00

Αλλάζει γνώμη ο Κοντονής;

Αλλάζει γνώμη ο Κοντονής;

Μοιάζει σαν... ψέμμα, αλλά τελικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η ΕΠΟ τα βρήκαν όσον αφορά στον διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου!

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 o υφυπουργός αθλητισμού φαίνεται να αλλάζει γνώμη για το θέμα του διαιτητή του τελικού και να είναι θετικός στο να ξεπεράσει την αρχική του θέση, από τη στιγμή που αυτός θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Παρά το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής έστειλε την προηγούμενη βδομάδα επιστολή στην ΕΠΟ τονίζοντας την ανάγκη για ξένο διαιτητή, δύσκολα θα αρνηθεί την επιλογή του Ροδίτη ρέφερι.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής ευρείας αποδοχής για τον οποίο δεν έχουν πρόβλημα ΑΕΚ και Ολυμπιακός, η επιλογή στο πρόσωπο του οποίου μοιάζει ικανή να κάμψει τις αντιδράσεις του υφυπουργού, που αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως..

Τώρα, όσον αφορά το θέμα των οπαδών, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την αρχική του θέση, για διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό είναι κάτι που διεμήνυσε στην ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν θα πάρουν εισιτήρια και θα αγωνιστούν στο άδειο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Η ΕΠΟ ήθελε να μοιράσει κάποια εισιτήρια, αλλά αυτό είναι απαγορευτικό για τον υφυπουργό που θα επιτρέψει την διεξαγωγή παρουσία μόνο ελαχίστων προσκεκλημένων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags