27/04/16 - 11:00

Απίστευτο παρασκήνιο Χολέμπας με ελληνική ομάδα!

ΤΟ "ερυθρόλευκο" παρελθόν του τού στοίχισε στην προσπάθεια να βρει ξανά συμβόλαιο στην Ελλάδα - Διαβάστε για ποια ομάδα πρόκειται!

Απίστευτο παρασκήνιο Χολέμπας με ελληνική ομάδα!
54.038views 0shares

Το όνομα του Χοσέ Χολέμπας βρέθηκε ξανά, πρόσφατα, στα ρεπορτάζ των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων...

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές του στην Αγγλία με τη Γουότφορντ και φαίνεται ότι ψάχνεται για να βρει ξανά συμβόλαιο στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι από το περιβάλλον του προκύπτει η επιθυμία να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού, προφανώς αν υπήρχε μία καλή πρόταση, με πολλά λεφτά, δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά υπό προϋποθέσεις και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, να ψάχνουν για αριστερό μπακ...

Μόνο που ο ίδιος ο Χοσέ, φαίνεται ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα (τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην καριέρα του), μόνο για τον Ολυμπιακό!

Για αυτό και προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με το Λιμάνι, προκειμένου να καταλάβει αν οι Περαιώτες τον θέλουν ξανά στην ομάδα τους...

Μόνο που, όπως γράφουμε και στον πρόλογο, το... ερυθρόλευκο παρελθόν του θα του στερήσει αυτή τη δυνατότητα!

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν την αξία του και υπολογίζουν ότι αν επιστρέψει, στη θέση του Μαζουακού ας πούμε, δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής.

Από την άλλη πλευρά όμως, οι λόγοι που τον οδήγησαν εκτός Ολυμπιακού πριν από μερικά χρόνια, δεν έχουν ακόμα ξεχαστεί...

Υπήρχαν ζητήματα που ήταν ανοιχτά από τότε, για αυτό και οι Πειραιώτες τον πούλησαν στην Ρόμα...

Και το προηγούμενο καλοκαίρι, άλλωστε, ήταν στη βιτρίνα και έμεινε στο Λιμάνι την τελευταία στιγμή.

Για αυτό σας λέμε: Ο Χολέμπας ψάχτηκε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο...

** EKTAKTO: "Δεν κατεβαίνει στο Φάληρο ούτε ο Ολυμπιακός"!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ