Facebook Pixel "Eλπίζω η νέα χρονιά να με βρει στον ΠΑΟΚ"!
| 2016-04-28 11:23:00

"Eλπίζω η νέα χρονιά να με βρει στον ΠΑΟΚ"!

"Eλπίζω η νέα χρονιά να με βρει στον ΠΑΟΚ"!

Ποιος ταλαντούχος και από τους καλύτερους της φετινής σεζόν Έλληνες παίκτες έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Δημήτρης Γιαννούλης της Βέροιας αναδείχθηκε "rookie" της χρονιάς στη Superleague χάρη και στη βοήθεια του αδερφού του. Αριστερό μπακ ο Κώστας, δεξί μπακ αυτός, άκουσε πολύτιμες συμβουλές και έφτασε να λέει ότι αυτή είναι η θέση που του ταιριάζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την θέση του αριστερού μπακ που δοκιμάστηκε λόγω ανάγκης της ομάδας:
«Φέτος έγινα ακραίος αμυντικός και έχει αρχίσει να μου αρέσει. Νομίζω ότι θα καθιερωθώ σε αυτή τη θέση. Στην αρχή φοβήθηκα για να πω την αλήθεια, γιατί στις θέσεις στην άμυνα πρέπει να είσαι πιο σοβαρός απ' ό,τι στην επίθεση, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω βελτιώθηκα στα αμυντικά μου καθήκοντα κυρίως και μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι και τα επόμενα χρόνια θα μείνω σε αυτή τη θέση, νομίζω ότι μου πάει πιο πολύ».

-Για το αν πήρε συμβουλές από τον αδελφό του Κώστα:
«Είναι αλήθεια ότι αρχικά μιλούσα πολύ συχνά με τον αδελφό μου για τις τοποθετήσεις και για τις θέσεις της άμυνας και με βοήθησε πάρα πολύ. Στο μεταξύ μας παιχνίδια βέβαια είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, λόγω του αποτελέσματος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει».

-Για το αν το βραβείο του προσδίδει βάρος ενόψει της συνέχειας:
«Δεν βλέπω αυτό το βραβείο σαν βάρος, ίσα ίσα το βλέπω σαν κάτι που μπορεί να με παρακινήσει να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και τη νέα χρονιά και τα επόμενα χρόνια ώστε να δικαιώσω αυτόν τον τίτλο».

-Για το αν θα συνεχίσει στη Βέροια ή θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ που ανήκει:
«Θα προτιμούσα να συνεχίσω στην ομάδα που ανήκω, τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στον ΠΑΟΚ και να ανήκω στο ρόστερ του, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει, ελπίζω η νέα χρονιά να με βρει στον ΠΑΟΚ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags